Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      15 noiembrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Se pare că fermecătorul Chris Hemsworth nu duce lipsă de noi contracte. Următoarea ofertă vine din partea producătorilor filmului „Candy Store”.
      Afişul recent lansat oferă o imagine cu personajele Oscar Diggs (James Franco), Vrăjitoarea Rea a Occidentului (Mila Kunis) şi Vrăjitoarea Bună (Michelle Williams).
      Sylvester Stallone a primit recent un rol în „Reach Me”, o dramă scrisă şi regizată de unul dintre protagoniştii binecunoscuţi ai filmului „Cobra”, John Herzfeld.
      Hugh Jackman a declarat că filmul animat „Rise of the Guardians” va avea succes în rândul copiilor.
      Sam Mendes a declarat pentru Collider, că s-a implicat în proiectul Skyfall, deoarece îşi dorea o astfel de provocare.
      Stewart a recunoscut în iulie că a fost implicată într-o aventură cu regizorul producţiei „Snow White and the Huntsman”, Rupert Sanders, în timp ce era cu Pattinson, dar se zvoneşte că cei doi s-au împăcat.
      Ce vedem de vineri în cinematografe? FilmSi te invită să afli tot ce trebuie despre lansările cinematografice din 16 noiembrie. Vă aşteptăm în cinematografe! Vizionare plăcută!
      “Crud și gătit” a cîștigat premiul Script 2 Film Workshops, oferit de Mediterranean Film Institute (MFI) la Agora - Crossroads Co-Production Forum din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Salonic, ajuns la a 53-a ediție.
      Fotografia îl prezintă pe personajul lui Cruise, locotenent-colonelul Bill Cage, îmbrăcat într-un costum de luptă robotizat.
      Actorul de origine spaniolă şi-a inaugurat steaua joi (8 noiembrie), în cadrul unei ceremonii speciale, de la care nu au putut lipsi colegele sale din „Skyfall”, Berenice Marlohe şi Naomie Harris.

      10 noiembrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit TheWrap, producătorii proiectului, care a fost intitulat iniţial „Kristy”, caută s-o atragă în echipa lor pe frumoasa din „Twilight Saga”.

      9 noiembrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      După ce s-a discutat mult timp dacă Mark Walhberg va fi implicat sau nu în filmul lui Michael Bay, “Transformers 4”, se pare că în cele din urmă, starul se pregăteşte pentru filmări.
      Actorul şi-a reluat rolul vârcolacului Jacob în ultimul film, „The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2”, alături de Robert Pattinson şi Kristen Stewart.
      Actorul în vârstă de 43 de ani, joacă în cel mai recent film James Bond, „Skyfall”, alături de actualul agent 007, Daniel Craig.
      “O lună în Thailanda” – debutul în lungmetraj al regizorului Paul Negoescu – va fi prezentat în perioada 6-11 noiembrie, în cadrul competiției oficiale a Festivalului de film de la Cottbus.
      Ce vedem de azi în cinematografe? FilmSi te invită să afli tot ce trebuie despre lansările cinematografice din o9 noiembrie. Vă aşteptăm în cinematografe! Vizionare plăcută!
      Martin Freeman ("Hobbitul: O călătorie neaşteptată") a vorbit recent despre părerea pe care şi-au format-o oamenii despre el - aceştia cred că actorul este în viaţa de zi cu zi, la fel ca pe micul ecran.
      Festivalul Internaţional de Film de la Salonic (2 – 11 noiembrie), unul dintre cele mai mari evenimente de gen din regiune, îi dedică zilele acestea o retrospectivă regizorului Cristian Mungiu.
      Stirile 2981-3000
      145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155
      din 3957 stiri