Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Robert Pattinson a mărturisit într-un interviu recent că scenele de sex dintre el şi Kristen Stewart sunt ridicole.
      Barbara Broccoli a declarat că îşi doreşte ca Sam Mendes să regizeze un alt film cu James Bond.
      Retrăieşte Aventura! Redescoperă Fenomenul! Întoarce-te pe Pandora!
      Comedia de familie revine pe marile ecrane! "Ho Ho Ho 2: O Loterie de Familie" se lansează în cinematografe pe 23 noiembrie1

      23 octombrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Noua aventură a leului Alex şi-a bunilor săi prieteni, Melman, Marty şi Gloria, a sosit pe marile ecrane în 15 iunie 2012.
      Pentru protagonoştii dramei SF "Între două lumi" (Upside Down), Kirsten Dunst şi Jim Sturgess, iubirea nu cunoaşte limite şi nu există bariere pe care să nu le poată sparge!
      Jason Segel şi Drew Pearce au încheiat un contract de colaborare cu Fox. Cei doi vor scrie şi vor produce un film adaptat după documentarul „The Other F Word”.
      Potrivit Deadline, filmul regizorului Jacques Audiard, „Rust and Bone” a obţinut premiul cel mare la cea de-a 56-a ediţie a Festivalului de Film BFI din Londra.
      Noul film al fraţilor Wachowski, îi prezintă pe Halle Berry, Tom Hanks, Jim Broadbent şi Susan Sarandon într-o poveste care se întinde de-a lungul sutelor de ani.

      19 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Platoul de filmare al peliculei regizate de Darren Aronofsky, “Noah”, s-a mutat în Brookville, New York, iar actorii au putut fi zăriţi costumaţi în personajele biblice.

      19 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      “Atlasul norilor” regizat de fraţii Wachowski şi Tykwer este o dovadă ca imposibilul a devenit realitate. Fiind considerat unul dintre cele mai ambiţioase proiecte cinematografice din ultimul deceniu.
      Zilele trecute, regizorul filmului de acţiune “The Man with the Iron Fists”, RZA, fost cântăreţ de muzică hip hop, a prezentat un trailer care-l avea în centru pe Cung Le, în rolul lui Bronze Lion, iar acum este rândul lui Lucy Liu.
      Regizorul filmului „Skyfall”, Sam Mendes a dezvăluit că va lua în considerare realizarea unui alt film din franciza 007, dar a spus că hotărârea depinde de mai mulţi factori.
      “Hotel Transilvania” este statiunea fastuoasa de “5 cotlete” a lui Dracula, unde monstrii si familiile lor se pot distra, liberi sa fie ei insisi, fara ca oamenii sa ii deranjeze.

      18 octombrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Adaptat de regizorul Christopher McQuarrie după romanul autorului britanic Lee Child, One Shot, filmul „Jack Reacher” îl prezintă pe Cruise în rolul unui fost poliţist care este chemat să investigheze asasinarea a cinci persoane.
      Regizorul argentinian Juan Solanas (“Northeast”), care este şi co-autorul scenariului alături de Santiago Amigorena, a lansat primul trailer internaţional al thriller-ului romantic “Upside Down“.

      17 octombrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Kristen Stewart nu a pierdut nici un moment pentru a se apropia de barbatul iubit. Actriţa a cumpărat o casă în valoare de 2 milioane de dolari, la doar 500 m distanţă faţă de locuinţa lui Robert Pattinson.
      Multă muzică, Tom Cruise cântă "Rock pentru totdeauna", acum pe BLU-RAY și DVD
      Au fost lansate primele imagini din thriller-ul lui Robert Luketic, „Paranoia”. Filmul îl prezintă pe Liam Hemsworth în pielea personajului Adam Cassidy, lucrător la o societate condusă de Nicholas Wyatt (Gary Oldman).
      Stirile 3021-3040
      147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157
      din 3957 stiri