Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      4 octombrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      După prezentarea afişului, care îi are în prim plan pe Russel Crowe şi Mark Wahlberg, alături de câteva imagini din film, a venit şi rândul trailerului oficial să fie lansat.

      4 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      A fost lansat primul trailer pentru filmul “Parker”, ce-i are ca protagonişti pe Jason Statham şi Jennifer Lopez.
      Urmează cei 3 paşi si câstigă! Cu Hollywood Multiplex şi FilmSi.ro devii "Looper: Asasin în viitor "!
      Potrivit The Wrap, actriţa care a câştigat anul trecut un Oscar, pentru interpretarea sa din filmul lui Darren Aronofsky, „Black Swan”, ar putea obţine rolul principal în două noi proiecte.
      Trailerul care era programat să fie lansat la sfârşitul acestei săptămâni, a fost prezentat în premieră, acum 2 ore de către producătorii celui de-al cincilea film din franciza “Die Hard” – “A Good Day to Die Hard”.
      Primul trailer al filmului lui Gore Verbinski ( regizorul trilogiei “Piraţii din Caraibe”) “The Lone Ranger” a fost lansat.
      Conform tabloidului "Deadline", Jay Chandrasekhar, regizorul peliculei “Broken Lizard”, va scrie scenariul şi va semna regia pentru “Yogy Bear 2”.
      Primul trailer interzis minorilor pentru comedia bizară “Movie 43”, având ratingul R (recomandată celor peste 17 ani), a fost dezvăluit. Pregatiţi-vă pentru o experienţă de neuitat.

      3 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Ei bine, chiar şi această apariţie “în roz” înseamnă publicitate pentru filmul “Taken 2”. După cum se ştie, octombrie este “luna mondială de luptă împotriva cancerului la sân”.

      2 octombrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Terapie de cuplu spune povestea unui mariaj care şi-a pierdut acea "scânteie aparte". "Kay vrea să revigoreze relaţia sa cu Arnold", spune Meryl Streep, care joacă în această comedie, alături de Tommy Lee Jones şi de Steve Carell.
      Producătorii au lansat un trailer nou pentru următorul film din seria “James Bond”.
      Cu trei luni înainte de lansare, aşa cum era de aşteptat, “maşina de marketing” a celor de la Warner Bros şi MGM funcţionează la turaţie maximă.
      A trecut deja o lună de la lansarea primului trailer oficial al filmului “Bullet to the Head”, scris şi regizat de Walter Hill.

      1 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Bazat pe romanul omonim al scriitorului britanic David Mitchell, “Atlasul norilor” este o complilaţie de şase poveşti diferite, dar conectate între ele, care urmăresc evoluţia unui suflet dintr-un corp într-altul, de-a lungul a mai multor secole.

      1 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Producătorii de la Sony Pictures au lansat recent 15 noi imagini din următorului film din seria James Bond „Skyfall”.
      Regizorul şi actorul Ben Affleck a dezvăluit presei peste 30 de imagini noi (vezi poze aici) de la filmările lui „Argo”.

      30 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Un vis devenit realitate! Începând de astazi, Anne Hathaway este o femeie căsătorită!
      Am anunţat anterior că Tommy Lee Jones va scrie, regiza, produce şi va juca în „The Homesman”; acum, se pare că Meryl Streep şi Hilary Swank vor face parte, de asemenea, din acest proiect.
      Având în vedere că noul film al lui Peter Jackson, „The Hobbit: An Unexpected Journey” va fi lansat în doar câteva luni, nu este deloc surprinzător faptul că echipa de marketing a început deja promovarea acestuia, pentru a atrage publicul.
      Stirile 3041-3060
      148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158
      din 3927 stiri