Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Săptămana trecută, producătorii lui “Fast and Furious 6” ne-au prezentat imagini de la filmările producţiei de pe străzile din Londra, înfăţişând nişte maşini care flancau un super tanc.

      28 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Un nou spot TV a fost lansat online pentru adaptarea după romanul lui Victor Hugo, “Les Miserables”, în regia lui Tom Hooper.
      Următorul proiect de animaţie al lui Burton, „Frankenweenie” îi reuneşte pe Ryder şi Burton pentru prima dată de la filmul „Edward Scissorhands” (1990), în care Ryder a jucat alături de Johnny Depp.
      După cum a fost anunţat în februarie, noul film James Bond, „Skyfall” va fi primul din această franciză care va fi lansat în IMAX.

      27 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Arnold Schwarzenegger pe coperta numărului de noiembrie al revistei Empire!
      În cadrul Festivalului de Film de la Toronto (TIFF), Joseph Gordon-Levitt a acordat un interviu scurt, vorbind despre scenariului peliculei “Looper: Asasin în viitor”.
      Lucian Georgescu: “Filmul urmează a fi lansat în iarnă, în format DVD în Statele Unite ale Americii şi în Europa”

      26 septembrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Actorul Vlad Ivanov se alătură campaniei de promovare a filmului “Tom Sawyer”. Este vorba despre cea mai recentă și cea mai spectaculoasă ecranizare a romanului “Aventurile lui Tom Sawyer” de Mark Twain.
      La doar câteva luni de la declaraţiile lui Steven Spielberg despre Chris Hemsworth (va interpreta rolul principal masculin), regizorul a mai adăugat un nume celebru la distribuţia filmului SF.
      Cu cât ne apropiem de data lansării peliculei “Looper: Asasin în viitor”, scrisă şi regizată de Rian Johnson, cu atât campania de promovare a acestuia se intensifică.
      Potrivit Deadline, actorul din „Lawless”, Tom Hardy se află în negocieri pentru rolul alpinistului George Mallory într-un film despre expediţiile acestuia pe Muntele Everest, în timpul anilor 1920.

      25 septembrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Actorii Will Smith și Tommy Lee Jones refac binecunoscuta echipă într-o nouă luptă împotrivă extratereștrilor care amenință planeta în Bărbați în Negru 3.
      Toți agenții Bond. Toate fetele Bond. Toată acțiunea. TOATE ÎN HIGH DEFINITION.
      Săptămâna trecută scriam un articol despre sugestia fanilor de a-l aduce pe John Woo în spatele camerelor de filmat pentru filmul „Eroi de sacrificiu 3”.
      Odată cu lansarea filmului "Minte-mă frumos" în cinematografe, Diana Dumitrescu debutează în lungmetraj alături de soț
      Guillermo del Toro va converti filmul PACIFIC RIM în format 3D, proces care va dura 40 de săptămani.
      Un nou trailer pentru filmul ambiţiosului regizor Ang Lee, a apărut pe internet.
      Actorii Nicole Kidman, Parker Posey („Casa tuturor posibilităţilor / The House of Yes”) şi Milo Ventimiglia („Eroii / Heroes”) au fost aleşi pentru a juca în filmul „Grace de Monaco”, în regia lui Olivier Dahan (La vie en rose).

      24 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Imediat ce actorul Jim Carrey a fost confirmat într-un rol cheie al filmului “Kick Ass 2: Balls to the Wall”, aşteptam cu nerăbdare să vedem primele imagini de pe platourile de filmare, în care simpaticul actor apare costumat în Colonelul Stars.
      Stirile 3061-3080
      149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159
      din 3927 stiri