Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Producătorii de la Warner Bros. au lansat recent un nou trailer cu ocazia lansării în varianta Blu-ray a “Cavalerului negru: Legenda renaşte”, care este similar cu cel oficial, excepţie făcând partea de final.

      18 septembrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Continuând promovarea fimului său de succes, „Savages”, John Travolta a fost prezent ieri (17 septembrie), la sesiunea foto din Berlin, Germania.

      18 septembrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      „Skyfall” tocmai a lansat un afiş nou pentru fanii James Bond din Marea Britanie.
      Aşa cum era de aşteptat, producţia “Eroi de sacrificiu 3" (The Expendables 3) a obţinut încasări la nivel mondial de peste 300 milioane de dolari şi, prin urmare, necesitatea apariţiei unui al treilea film era inevitabilă.

      18 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      În timpul sezonului final al serialului Breaking Bad, producătorii au dezvăluit un afiş al filmului Argo. Verdictul?
      The Walt Disney Company anunță prima vizită în România, pentru o întâlnire extraordinară cu copiii, la Grand Cinema Digipex din Băneasa Shopping Center, în data de 22 septembrie, începând cu orele 14:00.
      Ridley Scott, regizorul legendarului film Alien revine dupa 30 de ani cu o noua productie SF care-ti va taia respiratia.
      Se pare că Miley Cyrus este nelipsită de la marile petreceri. De data aceasta, frumoasa actriţă se află pe lista prezentatorilor Festivalului de Muzică IHeartRadio.

      17 septembrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Profitând de vremea frumoasă, Halle Berry şi-a petrecut ziua de ieri (16 septembrie), pe plaja din Malibu.

      17 septembrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      O serie de opt excelente filme documentare realizate de BBC intr-o colectie de 3 DVD-uri.
      Întrebări de tipul: “Cum ar fi fost dacă Tim Burton ar fi regizat Superman” sau dacă “pelicula The Hobbit ar fi purtat semnătura lui Guillermo del Toro” stârnesc tot felul de discuţii în rândul cinefililor.
      Ce întorsătură vor lua lucrurile în noul sequel?
      Emma Watson a declarat că noul său film „The Perks of Being a Wallflower” este complet diferit de „Harry Potter”.
      Halle Berry, Hugh Grant şi Jim Broadbent apar, de asemenea, în noul material promoţional al mult-aşteptatului film, regizat de Andy/Lana Wachowski şi Tom Tykwer.

      15 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Actorul Vin Diesel a postat pe pagina lui de Facebook trei fotografii noi din timpul filmărilor la pelicula „Riddick”. Prima imagine prezintă gura unei creaturi extraterestre.
      Pitt lucrează la proiectul de film „IBM and the Holocaust” şi a confirmat faptul că este posibil să deţină rolul principal.
      Procesul de producţie al filmului “Marea mahmureala 3” a fost demarat şi deja au apărut online câteva fotografii de pe platoul de filmare, în care apar Bradley Cooper, Ed Helms şi Zach Galifianakis.
      Warner Bros. Pictures a lansat miercuri (12 septembrie), trei reclame TV noi pentru filmul „Argo”, regizat de Ben Affleck.
      Potrivit The Hollywood Reporter, preşedintele Universal Pictures, Steve Burke a confirmat faptul că cele două filme din 2012 se vor continua.
      Pentru a nu se mai crea confuzii legate de continuarea filmului 300, regizat de Zack Snyder, de tipul 301 sau 300: 2, producătorii au făcut public, în sfârşit, titlul oficial al acestei pelicule ”300: Rise of an Empire”.
      Stirile 3101-3120
      151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161
      din 3927 stiri