Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      14 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      În ciuda faptului că regizorul Guillermo del Toro nu îşi doreşte o lansare 3D a filmului Pacific Rim, cei de la Warner Bros au anunţat că filmul va suferi o conversie în acestă variantă.
      Vă prezentăm un clip incitant pentru filmul "Taken 2: Teroare în Istanbul”, care îi are ca protagonişti pe Liam Neeson, Famke Janssen şi Maggie Grace.
      Block-buster-ul Ice Age 4: Continental Drift 3D, lansat în România de Odeon Cineplex la începutul lunii iulie, a înregistrat până în prezent încasări de Box Office în valoare de 6.726.414 Lei.
      Începând munca la cel de-al treilea film al francizei de succes, Bradley Cooper şi-a făcut apariţia ieri (12 septembrie), pe platourile de filmare din Los Angeles.
      În sfarşit o veste bună pentru fanii „Piraţilor din Caraibe”! Actorul Geoffrey Rush a declarat recent într-un interviu că nu ştie cu exactitate când vor demara filmările.
      Săptămana trecută scriam despre lansarea pe DVD a “Cavalerului negru: Legenda renaşte” şi despre zvonurile care circulau pe internet legate de posibilitatea includerii pe aceste suporturi a unor scene inedite.

      12 septembrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Recunoscând că are mulţi fani homosexuali, Zac Efron şi-a aratat sprijinul faţă de aceştia, discutând cu The Advocate despre căsătoria persoanelor de acelaşi sex.
      Actriţa – care interpretează rolul Pepper Potts în filmele Iron Man – a spus ca e prea bătrână pentru a mai juca în filme de acţiune.

      12 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Kay (Meryl Streep) şi Arnold (Tommy Lee Jones) sunt un cuplu care întampină dificultăţi în căsnicie şi care apelează la un terapeut faimos, Dr. Feld (Steve Carell), pentru a le rezolva aceste probleme.
      La puţin timp după prezentartea afişului pentru filmul “Lincoln”, care ni-l înfăţişa pe Daniel Day-Lewis într-o ipostază simplă, gravă, expresivă, îmbrăcat în hainele preşedintelui, producătorii au lansat online şi un trailer incitant.
      Al Pacino nu are niciun fel de problemă în a se transpune în pielea unor personaje controversate, fie că vorbim de Jack Kevorkian sau de fostul antrenor principal al echipei de fotbal american Pennsylvania State, Joe Paterno.
      S-au auzit o mulţime de zvonuri legate de scenariul pentru “Marea mahmureală”, iar cele mai multe îl au ca protagonist pe Alan, personaj interpretat de Zach Galifianakis, care este lăsat de către amicii săi într-un spital de boli mintale.
      Având în vedere că noul ei film „The Bourne Legacy” va ajunge în cinematografele din Franţa pe 19 septembrie, Rachel Weisz îşi continuă promovarea în Europa printr-o apariţie în numărul din septembrie al revistei L’Officiel.

      10 septembrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      În munţii din Franklin County, Virginia, fraţii Bondurant sunt nişte personaje notorii. Cel mai mare dintre aceştia, Howard (Jason Clarke), a reuşit să supravieţuiască Primului Război Mondial.
      Regizorii Tudor Giurgiu şi Lucian Georgescu, printre susţinătorii festivalului. Tatăl Fantomă prezentat în cadrul Festivalului.
      Jon Landau, un vechi prieten şi colaborator al lui James Cameron, a făcut recent declaraţii referitoare la procesul de producţie al celor două pelicule Avatar 2 şi Avatar 3, precum şi dezvăluiri legate de subiectul celui de-al patrulea film.
      Deşi a mai rămas puţin timp până la data lansării ultimei părţi din seria Saga Amurg, prevăzută pentru data de 16 noiembrie, fanii popularei producţii au fost stârniţi de către producători cu trailere incitante.
      Actriţa joacă în filmul adaptat după romanul lui David Mitchell, alături de Hugh Grant, Halle Berry, Ben Whishaw, Jim Broadbent, Hugo Weaving şi Jim Sturgess.

      7 septembrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Se pare că Daniel Craig va interpreta rolul lui James Bond şi în următoarele două filme din această serie.
      Cel mai nou trailer pentru continuarea filmului Taken 2: Teroare in Istanbul a fost lansat pe internet.
      Stirile 3121-3140
      152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162
      din 3927 stiri