Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Christopher Nolan este renumit, printre altele, că nu include în filmele sale lansate pe DVD sau Blu-Ray, scene suplimentare care nu au fost văzute în cinematografe.
      Potrivit apropiaţilor actriţei, aceasta nu prea a putut dormi înainte de prima ei apariţie în public, după ce s-a aflat că l-a înşelat pe Robert Pattinson.
      Actriţa premiată la Oscar a mărturisit că a fost destul de prudentă cu De Niro atunci când au lucrat pentru prima dată împreună, cu mulţi ani în urmă.

      5 septembrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Filmul spune povestea eroică a unui dictator care şi-a riscat viaţa pentru a fi sigur că democraţia nu va ajunge niciodată în ţara pe care a tiranizat-o cu atâta dragoste, şi este inspirat din romanul “Zabibah and the King”, scris de Saddam Hussein.
      Incasari record de peste un miliard de dolari, pentru filmul "Cavalerul negru: Legenda renaste", in timp ce productia The Avaengers atinge pragul de 1.5 miliarde de dolari

      3 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Se spune că "Lacrimile lui Chuck Norris pot vindeca chiar şi cancerul. Păcat că Norris nu a plâns niciodată".
      Lasand in urma imaginea vampirului seducator, Robert Pattinson isi face aparitia in thrillerul Cosmopolis, regizat de David Cronenber, interpretand rolul unui multimilionar.
      „On The Road” va avea în curând premiera în America de Nord, la Festivalul de Film de la Toronto. Însă, până atunci fanii pot urmări un nou trailer!

      2 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      In sfarsit, dupa o lunga perioada de absenta, Judecătorul nostru favorit, interpretat de actorul Karl Urban, revine intr-un nou film “Dredd”, cu misiunea principala de a face ordine intr-un megalopolis cuprins de haos si violenta.
      Actorul din „James Bond” a mărturisit că i-a fost dificil să interpreteze un rol atât de important, având în vedere că până acum a apărut în filme independente, cu buget redus.
      „Killing Them Softly”, adaptat după romanul lui George V. Higgins, va fi lansat în luna octombrie. Acţiunea filmului se învârte în jurul personajului Jackie Cogan (Brad Pitt), care investighează un jaf.
      Liam Hemsworth joacă în drama „Love and Honor” rolul Mickey Wright, un tânăr soldat din Vietnam care călătoreşte în America împreună cu cel mai bun prieten al său, Dalton Joiner (Austin Stowell).
      Mult aşteptata continuare a mega-producţiei semnate de Sylvester Stallone, “Eroi de sacrificiu 2” (The Expendables 2), ce adună în premieră absolută cei mai mari eroi ai filmelor de acţiune.
      Dacă nici aceste imagini noi din filmul "Taken 2: Teroare in Istanbul" nu v-au convins, cu siguranţă scenele pline de acţiune şi dramatism dezvăluite în noul trailer vă vor capta atenţia.
      Henry Cavill a declarat că a fost o mare onoare pentru el să lucreze cu starurile de la Hollywood, Sigourney Weaver şi Bruce Willis, în „The Cold Light of Day”.

      29 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      La şase săptămâni după ce fiul său, Sage (36 de ani) a murit pe neaşteptate, actorul şi-a pierdut acum singura soră.
      Ryan Guzman şi Kathryn McCormick au depus eforturi uriaşe pentru a se alătura echipei din Step Up Revolution.
      Producţia “Eroi de sacrificiu 2” (The Expendables 2) va încerca să-şi păstreze poziţia de lider în box-office-ul american pentru al doilea weekend consecutiv
      Vă prezentăm noul afiş al peliculei „Zori de Zi – Partea a 2-a” (Breaking Dawn – Part 2) şi ultima din populara serie „Saga Amurg (The Twilight Saga)”
      Stirile 3141-3160
      153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163
      din 3927 stiri