Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Guy Pearce a mărturisit că a fost foarte impresionat de abilităţile colegului său din „Lawless”, Tom Hardy.
      Deoarece se apropie finalul „Twilight Saga”, Kellan Lutz s-a gândit că ar fi momentul potrivit pentru a vorbi despre primele zile petrecute alături de colegii săi.
      Uitaţi de filmele de acţiune, aceşti tipi sunt cu adevărat comedianţi! Actorii din continuarea seriei “Eroi de sacrificiu 2” (The Expendables 2) s-au reunit la Comic-Con şi ne-au oferit un show pe cinste.
      Un alt punct forte al viitoarei producţii Dredd 3D îl reprezintă folosirea cu succes a efectului de mişcarea lentă, care face legătura directă cu utilizarea în film a unui drog ilegal numit „slow-mo”.
      Deşi relaţia lor s-a dus de râpă, Kristen Stewart îl păstrează încă pe Robert Pattinson în inima ei.
      Noi fotografii de pe platoul de filmare al lui Mad Max: Fury Road au apărut online datorită unor imagini scurse pe internet. Filmările pentru relansarea filmului, care au demarat pe 9 iulie sunt în curs de derulare în Africa
      Se pare că frumoasa actriţă va primi doar 400.000 de $ anual, de la fostul ei soţ multi-milionar.
      Jason Statham este în topul preferinţelor când vine vorba de eroii filmelor de acţiune!
      Actorul s-a mutat din locuinţa în care locuia cu Kristen Stewart, imediat după ce aceasta a recunoscut că l-a înşelat cu regizorul Rupert Sanders.
      Terry Crews a declarat că a fost foarte încântat de colaborarea cu Chuck Norris pentru „The Expendables 2”.

      23 august 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Festivalul Anim’est se apropie de cinematografele bucureştene odată cu toamna, şi aduce cu el, cum ne-a obişnuit, un pic de savoare de pe alte meleaguri: la ediţia a şaptea, ţara invitată este Germania.

      23 august 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Blake Lively nu are nicio problemă în a filma scene de sex. Însă nu vă aşteptaţi să o vedeţi dezbrăcată prea curând!
      Chiar de la începutul săptămânii, Jennifer Aniston şi-a făcut apariţia în Wilmington, Carolina de Nord, pe platourile de filmare ale celui mai recent film al său „We’re the Millers”.
      Fiica celebrilor actori, va avea prima apariţie cinematografică, în filmul „Maleficent”.

      22 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      La numai un an de când s-au logodit, Henry Cavill şi Ellen Whitaker au decis să se despartă şi să anuleze căsătoria.
      Interpretând pentru prima dată un personaj animat, actorul Hugh Grant ne face cunoştinţă cu cei mai nepricepuţi corsari, navigând spre celebritate în călătoria haotică şi amuzantă din Piraţii!
      Mâine, 23 august, Parada Film a pregătit lansarea pe DVD a a filmului Marele jaf comunist, un documentar realizat de Alexandru Solomon.
      Filmul "Eroi de sacrificiu 2" (Expendables 2) a spulberat audienţele din S.U.A., deoarece îi aduce împreună pe cei mai cunoscuţi eroi ai filmelor de acţiune ai tuturor timpurilor.
      Saptămâna aceasta reîncep filmările pentru "Gangster Squad" în Chinatown, după decizia celor de la Warner Bros luată luna trecută de a modifica o scenă cheie din film.

      21 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      Întorcându-se pe Coasta de Vest, Colin Farrell a fost suprins de paparazzi ieri (20 august), în timp ce îşi făcea cumpărăturile în Piaţa Gelson din Los Feliz, California.
      Stirile 3161-3180
      154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164
      din 3927 stiri