Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Alex Rider a fost filmat în Marea Britanie și România, scenele de la Point Blanc fiind filmate integral în Munții Bucegi.
      Premiul Publicului pentru Cel mai bun scurtmetraj românesc, în valoare de 1.000 de Euro, oferit de DACIN-SARA, a fost acordat filmului ÎN NOAPTE, regizat de Ana Pasti.
      Lungmetrajul de debut „OM – CÂINE”, semnat de regizorul Ștefan Constantinescu, cu Bogdan Dumitrache și Ofelia Popii în rolurile principale, a intrat în producție săptămâna aceasta.
      Timp de 10 zile, spectatorii au urmărit pe marile ecrane 157 de filme din 49 de țări, prezentate până târziu în noapte în cadrul a 232 de proiecții, în 14 locații, în prezența realizatorilor invitați la această ediție.
      Având la bază apreciata piesă de teatru câștigătoare a premiului Molière, THE FATHER, scris și regizat de dramaturgul francez Florian Zeller, a atras atenția publicului și a presei de specialitate încă de la prima vizionare.
      Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF), unica manifestare cinematografică din România dedicată filmelor de dans, se pregătește de o nouă ediție, care va avea loc în perioada 3 - 6 septembrie, la București.
      Filmul regizat de Adrian Pîrvu și Helena Maksyom va avea premiera mondială în această seară în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, în secțiunea „Zilele Filmului Românesc”.
      Lungmetrajul, produs de Vivo Film și Rai Cinema Italia în co-producție cu microFILM și Televiziunea Română în colaborare cu nomada.solo, va fi proiectat în cadrul secțiunii Focus Italia, pe 8 august.
      Un nou serial de acțiune în ultima lună de vară – Jurământul (The Oath). Primul sezon are premiera pe 3 august. Vor fi difuzate câte trei episoade în fiecare luni seară.
      LEMN vorbește despre corupție, politică și indiferența autorităților, dar și despre așa-zisele sisteme de control și felul în care aceste sisteme pot preveni situații în care interesele unor indivizi devin mai importante decât interesul comunității.
      Filmul produs de Manifest Film, în co-producție cu HBO Europe, urmărește cu empatie povestea unei familii care luptă pentru acceptare și propria definiție a libertății.
      Cele două spații tradiționale ale festivalului primesc, în 2020, un program extins, spre încântarea celor dornici de a vedea filme în premieră, într-un cadru aparte.
      Programul ANONIMUL 2020 cuprinde două competiții de scurtmetraje, românești și internaționale, precum și proiecții de film de lungmetraj, urmate de întâlniri și dialoguri între cineaști și public.
      CINEVARA continuă seria de proiecții de film în aer liber cu Insiang, regizat de Lino Brocka, în grădina Rezidenței BRD Scena9 (Str. I.L. Caragiale 32).
      Festivalul Internațional de Film Transilvania se reconfigurează, într-un an în care măsurile siguranță și cele de distanțare socială sunt prioritare, și propune o ediție cu proiecții exclusiv în aer liber.
      16 regizori fac 14 scurtmetraje despre experiența izolării neașteptate cauzate de pandemie. Rezultatul: o descriere creativă a situației în care libertatea individuală este restricționată.
      Filmul de debut regizat de Adrian Pîrvu și Helena Maksyom va avea premiera mondială în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, în secțiunea „Zilele Filmului Românesc”.
      Clujul se transformă într-un fermecător platou de filmare old fashion, în campania de imagine a celei de-a 19-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (31 iulie – 9 august 2020).
      Mai multe filme din seria Star Wars/ Războiul stelelor vor deveni disponibile pe HBO GO în fiecare vineri, începând cu 17 iulie.
      La Belle Époque/ Cei mai frumoși ani (r. Nicolas Bedos), o spumoasă comedie franțuzească, cu Daniel Auteuil și Fanny Ardant în rolurile principale, va deschide cea de-a 19-a ediție a TIFF.
      Stirile 21-40
      1 2 3 4 5 6 7
      din 5456 stiri