Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Filmul produs de Manifest Film, în co-producție cu HBO Europe, urmărește cu empatie povestea unei familii care luptă pentru acceptare și propria definiție a libertății.
      Cele două spații tradiționale ale festivalului primesc, în 2020, un program extins, spre încântarea celor dornici de a vedea filme în premieră, într-un cadru aparte.
      Programul ANONIMUL 2020 cuprinde două competiții de scurtmetraje, românești și internaționale, precum și proiecții de film de lungmetraj, urmate de întâlniri și dialoguri între cineaști și public.
      CINEVARA continuă seria de proiecții de film în aer liber cu Insiang, regizat de Lino Brocka, în grădina Rezidenței BRD Scena9 (Str. I.L. Caragiale 32).
      Festivalul Internațional de Film Transilvania se reconfigurează, într-un an în care măsurile siguranță și cele de distanțare socială sunt prioritare, și propune o ediție cu proiecții exclusiv în aer liber.
      16 regizori fac 14 scurtmetraje despre experiența izolării neașteptate cauzate de pandemie. Rezultatul: o descriere creativă a situației în care libertatea individuală este restricționată.
      Filmul de debut regizat de Adrian Pîrvu și Helena Maksyom va avea premiera mondială în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, în secțiunea „Zilele Filmului Românesc”.
      Clujul se transformă într-un fermecător platou de filmare old fashion, în campania de imagine a celei de-a 19-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (31 iulie – 9 august 2020).
      Mai multe filme din seria Star Wars/ Războiul stelelor vor deveni disponibile pe HBO GO în fiecare vineri, începând cu 17 iulie.
      La Belle Époque/ Cei mai frumoși ani (r. Nicolas Bedos), o spumoasă comedie franțuzească, cu Daniel Auteuil și Fanny Ardant în rolurile principale, va deschide cea de-a 19-a ediție a TIFF.

      9 iulie 2020

      Autor: Daniela Bojinca
      Orange ne așteaptă la Orange Pop-Up Cinema în weekend, în mijlocul naturii, împreună cu cei dragi nouă. Au o mulțime de filme în program precum Shazam, Peter Rabit, A star was born, The LEGO Movie 2, Dolitle, Joker și multe altele.
      Mai bogată ca niciodată în premiere, selecția de filme românești de la cea de-a 19-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania cuprinde un număr record de 21 de lungmetraje și 16 scurtmetraje.
      Lungmetrajul „Ivana cea Groaznică” va deschide săptămâna viitoare cea de-a şaptea ediție a Festivalului Ceau, Cinema! de la Timişoara.
      FILM +, programul alternativ de susținere a producțiilor cinematografice independente cu buget redus, se adresează tinerilor cineaști din România, Serbia, Bulgaria și Republica Moldova.
      Luni, 29 iunie, la Verde Stop Arena, a avut loc cea de-a 14-a ediție a Galei Premiiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din România.
      Filme premiate la Cannes, Veneția, Berlin și alte producții independente cu succes la public, distribuite de Independența Film de-a lungul anilor vor fi disponibile online, pe vimeo.com/independentafilm.
      Cei de la Pro Video îi pot ajuta pe cei interesați cu informații despre pașii pe care îi au de parcurs pentru a obține Licența de Difuzare Publică.
      Pe 2 aprilie 2020, AXN difuzează un maraton al serialului care spune povestea doctorului Shaun Murphy, un tânăr autist care a visat de mic să devină medic și care este noul rezident al secției de chirurgie într-un spital de top.
      Filmul semnat de Marco Bellocchio, care spune povestea lui Tommaso Buscetta, primul informator din interiorul mafiei siciliene a anilor ‘80, ajunge din 21 februarie pe marile ecrane din România.

      12 februarie 2020

      Autor: Anca Maco
      Vin filme și seriale cu acțiune explozivă, misiuni imposibile, cazuri complicate și trupe speciale.
      Stirile 41-60
      1 2 3 4 5 6 7 8
      din 5466 stiri