Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      La Belle Époque/ Cei mai frumoși ani (r. Nicolas Bedos), o spumoasă comedie franțuzească, cu Daniel Auteuil și Fanny Ardant în rolurile principale, va deschide cea de-a 19-a ediție a TIFF.

      9 iulie 2020

      Autor: Daniela Bojinca
      Orange ne așteaptă la Orange Pop-Up Cinema în weekend, în mijlocul naturii, împreună cu cei dragi nouă. Au o mulțime de filme în program precum Shazam, Peter Rabit, A star was born, The LEGO Movie 2, Dolitle, Joker și multe altele.
      Mai bogată ca niciodată în premiere, selecția de filme românești de la cea de-a 19-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania cuprinde un număr record de 21 de lungmetraje și 16 scurtmetraje.
      Lungmetrajul „Ivana cea Groaznică” va deschide săptămâna viitoare cea de-a şaptea ediție a Festivalului Ceau, Cinema! de la Timişoara.
      FILM +, programul alternativ de susținere a producțiilor cinematografice independente cu buget redus, se adresează tinerilor cineaști din România, Serbia, Bulgaria și Republica Moldova.
      Luni, 29 iunie, la Verde Stop Arena, a avut loc cea de-a 14-a ediție a Galei Premiiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din România.
      Filme premiate la Cannes, Veneția, Berlin și alte producții independente cu succes la public, distribuite de Independența Film de-a lungul anilor vor fi disponibile online, pe vimeo.com/independentafilm.
      Cei de la Pro Video îi pot ajuta pe cei interesați cu informații despre pașii pe care îi au de parcurs pentru a obține Licența de Difuzare Publică.
      Pe 2 aprilie 2020, AXN difuzează un maraton al serialului care spune povestea doctorului Shaun Murphy, un tânăr autist care a visat de mic să devină medic și care este noul rezident al secției de chirurgie într-un spital de top.
      Filmul semnat de Marco Bellocchio, care spune povestea lui Tommaso Buscetta, primul informator din interiorul mafiei siciliene a anilor ‘80, ajunge din 21 februarie pe marile ecrane din România.

      12 februarie 2020

      Autor: Anca Maco
      Vin filme și seriale cu acțiune explozivă, misiuni imposibile, cazuri complicate și trupe speciale.
      Prezentat în secțiunea World Cinema Documentary a celei de-a 42-a ediții a Sundance Film Festival, „Acasă”/„Acasă, My Home” a câștigat Premiul Special al Juriului pentru Imagine (World Cinema Documentary Special Jury Award for Cinematography)
      Câştigătoare a unei menţiuni speciale în competiţia de la Cannes 2019, noua comedie a lui Elia Suleiman redă călătoria cineastului prin diferite oraşe ale lumii, unde descoperă paralele neaşteptate cu Palestina sa natală.
      Tânărul Ahmed / Le jeune Ahmed, filmul care a adus fraților Luc și Jean-Pierre Dardenne Premiul pentru regie la Cannes 2019, rulează pe marile ecrane din România din 13 decembrie, distribuit de Independența Film.
      „Acasă”/ „Acasă, My Home”, filmul de debut al regizorului Radu Ciorniciuc, va avea premiera internațională în competiția de film documentar din cadrul celui mai cunoscut festival de film independent din Statele Unite ale Americii.
      American Independent Film Festival și Cinema Elvire Popesco vă invită să revedeţi cele două filme cult pe ecran mare, pe 30 noiembrie, de la ora 18:00, într-o avanpremieră a ediției a 4-a pe care festivalul o pregătește în 2020.

      28 noiembrie 2019

      Autor: Anca Maco
      Filmul regizat de Andrei Gruzsniczki, cu Dorian Boguță, Șerban Pavlu și Ioana Flora în distribuție, va avea vineri premiera în cinematografele din România, fiind distribuit de Bomb Film Production.
      Netflix vine cu un Cadou de Crăciun pentru toată lumea, fie că ești abonat sau nu. Astfel, filmul Klaus este gratuit pentru toată lumea, chiar și pentru cei care nu au un abonament pe Netflix.
      Durere și glorie, noul film al regizorului spaniol Pedro Almodóvar, ajunge din 18 octombrie pe marile ecrane din România, distribuit de Independența Film.
      Les Films de Cannes à Bucarest debutează cu un eveniment special din secţiunea România. 30 de ani mai târziu. În Bucureşti, proiecţiile vor avea loc de vineri, în toate cele şase săli partenere.
      Stirile 41-60
      1 2 3 4 5 6 7 8
      din 5457 stiri