Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Tom Cruise ar putea prinde un rol în cel de-al nouălea film regizat de Quentin Tarantino.
      Amazon are planuri mari cu "Stăpânul inelelor" şi investeşte sume pe măsură, pentru serialul cu care vrea să aibă cel puţin acelaşi succes ca "Urzeala Tronurilor."

      15 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Se pregăteşte încă un film despre unul dintre personajele universului Spider-Man. De data asta, în centrul atenţiei va fi Morbius, the Living Vampire.
      Actorul din "Homeland" şi "Amadeus", F. Murray Abraham, se alătură vocilor din "How to Train Your Dragon 3". El va da glas unui personaj negativ.
      "Aniversarea" a avut premiera pe 10 noiembrie și a încasat aproximativ 8 mii de lei, în primele zile de rulare.
      Christopher Plummer vorbește despre preluarea rolului principal din filmul "All the Money in the World", la o săptămână după anunțul făcut de Sony Pictures.
      Nu știm despre voi, dar nouă Pinocchio ne-a făcut copilăria mai frumoasă. Așa că ne bucurăm că vom avea ocazia să vedem un film "Live-Action" care îi va spune povestea.
      Veste bună pentru fanii "Wonder Woman": al doilea film al seriei se va lansa mai repede!
      Criticii laudă "Justice League", înainte de lansarea filmului în cinematografe. Există și părți mai puțin bune ale peliculei, dar avantajele atârnă mai greu în balanță.
      Serialul "Big Little Lies" este important pentru Reese Witherspoon. Atât de important, încât actrița a renunțat la rolul dintr-un film.
      Banii continuă să se adune în conturile "Thor: Ragnarok". Al doilea weekend de rulare în America de Nord i-a adus peste 50 de milioane de dolari.

      12 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Michael B. Jordan vrea să încerce și papucii de regizor. Așa că își va face debutul, în acest domeniu, cu "The Stars Beneath Our Feet".
      Louis C.K și-a recunoscut vinovăția, în cazul acuzațiilor de hărțuire sexuală, așa că toate proiectele sale au de suferit. Printre ele, "The Secret Life of Pets 2".

      12 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Horror-ul "Truth or Dare", cu Lucy Hale și Tyler Posey, are dată de lansare. Filmul va avea premiera în aprilie anul viitor.
      Producătorii filmului “All the Money in the World” trebuie să scoată mulți bani din buzunar pentru a-l înlocui pe Kevin Spacey. Decizia a fost luată în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală, care îl vizează pe protagonistul din “House of Cards”.
      „Thor: Ragnarok” are un succes incontestabil. Și, foarte probabil, știi, deja, multe, despre film, dar poate nu chiar tot. FilmSi.ro îți prezintă câteva „curiozități” care te-ar putea interesa.

      11 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Încă un film este afectat de scandalul referitor la hărţuirea sexuală: premiera peliculei "I Love You, Daddy" a fost amânată, iar întregul calendar este sub semnul întrebării.
      Povestea "Star Wars" pare să nu aibă final. Producătorii au planuri şi după lansarea "Star Wars: Episode IX". Vor dezvolta o nouă trilogie.
      Sandra Bullock va fi Wendy Davis, cea care a ocupat funcţia de senator în Texas şi a luptat împotriva unei legi anti-avort.
      Stirile 881-900
      40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
      din 4042 stiri