Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Bucharest International Dance Film Festival, unica manifestare cinematografică din România dedicată filmelor de dans, care va avea loc între 4 - 8 septembrie, prezintă filme și performance-uri în premieră la București
      Din cele peste 1500 de producţii înscrise competiția internațională, cea națională și cea dedicată musicalurilor au fost selectate 43 de scurtmetraje, din 18 țări de pe întreg mapamondul.

      15 august 2019

      Autor: Anca Maco
      Cele 6 episoade ale seriei pornesc de la distribuția filmului din 2018: Rachelle Vinberg, Nina Moran, Moonbear, Dede Lovelace și Ajani Russell.
      Filmul bazat pe acțiunea unuia din celebrele filme din anii 80 va fi produs de Paramount în parteneriat cu Skydance și AllSpark Pictures.
      Filmul este o adaptare a romanului grafic realizat de Jean-Jacques Sempé, regizată de Pierre Godeau, pe un scenariu semnat de Guillaume Laurant (Amélie și A Very Long Engagement).

      14 august 2019

      Autor: Alexandra Malachi
      Îi urăm un mare La mulţi ani!, azi, simpaticei actrițe americane de origine ucraineană Mila Kunis!
      Filmul regizat de Roger Michell are premierea europeană în cadrul prestigiosului eveniment ce va avea loc în perioada 20-28 septembrie 2019.
      Evenimentul are loc pe 15 august în cadrul programului de proiecții de film în aer liber CINEVARA. Accesul la proiecție este gratuit, în limita locurilor disponibile.
      The Kitchen/ Bucătăria Iadului, povestea a trei femei curajoase jucate de Melissa McCarthy, Tiffany Haddish şi Elisabeth Moss, va rula din 23 august pe marile ecrane româneşti.
      Filmul de acțiune Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw/ Furios şi iute: Hobbs & Shaw a rămas pe primul loc în box office-ul românesc și în al doilea weekend de la premieră.
      Cântăreaţa Miley Cyrus şi actorul Liam Hemsworth au anunțat recent că se despart. Asta după mai puţin de un an de la căsătorie, potrivit revistei People, citată de The Hollywood Reporter.

      13 august 2019

      Autor: Alexandra Malachi
      Îi urăm un mare La mulţi ani!, azi, actorului american de origine română, Sebastian Stan!
      „Dr Death” – povestea unui medic sociopat din Dallas – e dezvoltată de UCP pornind de la un podcast Wondery.
      Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, cu Dwayne Johnson, Jason Statham şi Idris Elba, domină în continuare box office-ul nord-american de weekend.
      Directorul festivalului, Miruna Berescu, i-a înmânat trofeul actriței Kim Snauwaert, protagonista filmului, prezentă la Gala de Închidere, care a avut loc sâmbătă, 10 august.
      Episoadele 9 - 16 ale celui de-al cincilea sezon al serialului horror „Fear the Walking Dead” vor fi difuzate în premieră la AMC din 12 august, în fiecare zi de luni, de la ora 22:00.
      Celebrul lungmetraj va fi proiectat de Paramount Channel în aer liber, luni, începând cu ora 21:00. Intrarea este gratuită.
      Actorul român joacă rolul unui rus din San Francisco – Cartierul Chinezesc, în noul serial Netflix, lansat pe 8 august.
      Filmul ce deschide BIDFF 2019 este o coproducție Suedia-Georgia-Franța din 2019, extrem de apreciată de critici, „And Then We Danced”, în regia lui Levan Akin.
      Stirile 81-100
      1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
      din 5457 stiri