Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Cel mai recent film din seria Men in Black, Men in Black: International/ Bărbaţi în Negru Internaţional a fost cel mai urmărit film de pe marile ecrane românești la premiera din weekend.

      25 iunie 2019

      Autor: Alexandra Malachi
      Îi urăm La mulţi ani!, azi, actriței americane Linda Cardellini!
      Celebrul serial Prison Break a primit o adaptare oficială în stil manga, realizată de tânărul actor Hogosuke Hagiyama, în Japonia.
      În ultima vreme, pe internet circulă o mulţime de zvonuri despre noul film The Matrix, care va fi regizat de fraţii Wachowski, iar protagonistul ar putea fi Michael B. Jordan.

      24 iunie 2019

      Autor: Anca Rusu
      Este oficial! Tom Hardy va relua rolul celebrului antagonist Venom în sequelul care se va lansa în cinematografe în octombrie 2020.
      Ni se pregăteşte un nou film din franciza horror Halloween, în care Jamie Lee Curtis îşi va relua rolul principal.
      Animaţia "Toy Story 4" a ocupat poziţia fruntaşă în box office-ul nord-american, cu încasări de 118 milioane de dolari, fiind cel mai bun weekend de debut al francizei.

      24 iunie 2019

      Autor: Alexandra Malachi
      Poate cel mai cunoscut supererou de benzi desenate, Batman devine şi primul supererou care primeşte o stea pe faimosul bulevard de la Hollywood.
      Îi urăm un mare La mulţi ani!, azi, actorului scoţian Iain Glen, cunoscut cel mai recent drept Jorah în serialul-fenomen Game of Thrones!
      Unele prietenii durează mai mult de o viaţă. La fel se întâmplă şi în filmul Câinele, adevăratul meu prieten 2, care are astăzi premiera pe marile ecrane din România.
      Noile episoade din popularul serial Stranger Things, creat de Matt Duffer şi Ross Duffer, vor avea premiera mondială peste aproape două săptămâni, iar Netflix a lansat şi noul trailer, ultimul.
      Primul episod din sezonul 4 al serialului Riverdale, care va fi difuzat începând din 9 octombrie, îi va aduce un omagiu regretatului actor Luke Perry, care a murit în primăvară.
      Disney dezvăluie următorul film original Pixar: Soul, care va intra pe marile ecrane din 19 iunie 2020.
      Fatih Akin, non-conformistul regizor multipremiat încă de la primele sale filme, revine în forță pe marile ecrane cu „The Golden Glove”/„Mănușa de Aur”.
      Disney pune bazele unui parc de aventuri dedicat supereroilor din Universul Marvel!

      20 iunie 2019

      Autor: Alexandra Malachi
      Franciza Kingsman, cu Taron Egerton şi Colin Firth în rolurile principale, va avea un prequel intitulat The King's Man care urmează să fie lansat în februarie 2020, anunţă BFM TV.
      Pentru ca discursul lui Daenerys din ultimul episod „Game of Thrones” să aibă un impact puternic, Emilia Clarke a mărturisit că a studiat abilitățile oratorice ale lui Hitler.

      20 iunie 2019

      Autor: Alexandra Malachi
      Îi urăm un mare La mulţi ani!, azi, actriţei Nicole Kidman!
      Asemănările fizice dintre interpreta Sansei din „Game of Thrones” și excentricul cântăreț Boy George au fost sesizate atât de fani, cât și de cele două staruri.
      Stirile 81-100
      1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
      din 5278 stiri