Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      2 septembrie 2017

      Autor: Iulian Chirila
      Umblă vorba că filmul Girls Trip: Dezmăț cu fetele ar putea avea o continuare.

      1 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Știm deja că Leonardo DiCaprio nu este doar un actor bun, ci și un om la fel de bun. Iată încă o dovadă: ajută victimele Uraganului Harvey.

      1 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Nu doar că e vineri și începe weekend-ul, dar e și zi de premieră, în cinema. 4 filme se lansează, astăzi, în cinematografele din România.

      31 august 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Ben Affleck pare că s-a reorientat. După ce s-a retras din rolul de regizor al filmului Batman, acum umblă vorba că ar putea regiza Red Platoon.

      31 august 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Ți-e dor de actorul principal din Fifty Shades of Grey? Înseamnă că aștepți cu nerăbdare 2018. Jamie Dornan va apărea, din nou, pe marile ecrane, în cu totul alt rol, însă, anul viitor.

      30 august 2017

      Autor: Iulian Chirila
      Festivalul Internațional de Film de la San Sebastian este locul de debut al lungmetrajului „Soldații. Poveste din Ferentari”, primul regizat de Ivana Mladenovic.

      30 august 2017

      Autor: Iulian Chirila
      Ți-ai putea imagina lumea filmului, fără cinematograf? Noi nu. Nici nu am avea cum, pentru că există o întreagă istorie a acestui spațiu consacrat. Istorie spusă la CineBucurești.100 de ani de modernitate.

      29 august 2017

      Autor: Iulian Chirila
      Mai sunt doar câteva zile până când în cinematografele romanești va apărea Austerlitz, un film-documentar care te va pune pe gânduri.

      25 august 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Vine weekend-ul, așa că e ocazia perfectă să mergi la un film. Iar vestea și mai bune e că ai de unde alege.
      Chiar dacă mai avem de așteptat până la lansarea filmului Geostorm, atenția ne e captată de apariția afișului peliculei.
      NERUDA / Neruda, în regia lui Pablo Larraín. După No și Jackie, cel mai recent al regizorului chilian, cu Gael García Bernal, Luis Gnecco șiMercedes Morán.
      Superman, Batman, Femeia Fantastică, Aquaman și alții trebuie să uite de orgolii și să colaboreze pentru că au de-a face cu unii dintre cei mai redutabili eroi negativi ieșiți vreodată din benzile desenate.

      15 august 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Thor se întoarce la Asgard atunci când regatul său de origine este amenințat de Ragnarok, care reprezintă apocalipsa scandinavă.

      15 august 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Annabelle 2 / Annabelle: Creation revine. Încă traumatizat de moartea tragică a micuței sale, un fabricant de păpuși și soția sa primesc în casa lor o călugăriță și elevele unui internat devastat de un teribil incendiu.
      Unul dintre cele mai premiate filme ale anului 2017, „Tărâmul binecuvântat / God's Own Country”, regizat de Francis Lee, va fi lansat în România pe 17 noiembrie.
      Joi, 17 august, de la ora 19.30, vezi avanpremiera celei de-a doua ediții DokStation Music Documentary Film Festival, la DESCHIS Gastrobar.

      10 august 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Goana după alune 2 / The Nut Job 2: Nutty by Nature urmărște aventurile lui Surly Squirrel care trebuie să-l Învingă pe primarul din Oakton ce dorește să dărâme Parcul Liberty și să construiască în locul lui un parc de distracții.
      După ce a reușit cu greu să își recapete încrederea în umanitate, Bruce Wayne, inspirat de altruismul lui Superman, solicită ajutorul unei noi aliate, Diana Prince, pentru a reuși să înfrunte unul din cei mai teribili dușmani de până acum.

      10 august 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Josh Brolin a făcut ravagii pe internet cu cele două fotografii în care este prezentat ca fiind Cabel, personajul ce îl interpretează în Deadpool 2. Lăsând la o parte aspectul lui dur, acesta se pare că are și o parte mai sensibilă.
      Stirile 1081-1100
      50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
      din 3957 stiri