Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      6 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Mai este puțin pana la lansarea anticipată a lui Spider-Man: Homecoming și internetul are deja bârfe despre prima aventură solo ce apare pe peretele Marvel Cinematic Universe.

      6 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Cum v-am obișnuit ca în fiecare weekend, vă prezentăm și de data aceasta premierele ce au loc. În acest weekend călduros vă răcorim cu filmele mult așteptate de voi.
      A fost bine - mult timp după ce Iron Man a fost inițial lansat în teatre în 2008. În acel moment, Robert Downey Jr. a apărut în numeroase filme Marvel

      5 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Dacă ați văzut Despicable Me 3 în acest weekend, și pe baza numerelor de box office ar părea că ați făcut-o, probabil ați observat și glumele pe tot parcursul filmului.

      5 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Atelierul de film documentar, aflat anul acesta la cea de-a XII-a ediție, a început luni, pe 3 iulie, în Comuna Bata, Județul Arad.

      5 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Niciun regizor pană acum nu reușit la fel ca Tim Burton, să se unească cu o viziune unică și cu o popularitate universală.

      4 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Spiritele cu diferite creații demonice și înfricoșătoare din filmele Conjuring continuă să se reproducă și aproape fără surpriză, va exista o a treia excursie la principalele filme, cu The Conjuring 3 acum în stadii incipiente.

      4 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Deoarece a ajuns la o mare dezvoltare, cu majoritatea dintre noi întrebându-ne dacă s-ar fi realizat vreodată, sequelul Top Gun a sărit de pe punte și a intrat în forță
      O poveste despre demnitate şi nesupunere, After image / Imaginea de apoi / Powidoki, ultimul film al regizorului Andrzej Wajda.

      3 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      De când au apărut filmele cu super-eroi au devenit rapid unele dintre cele mai profitabile și mai populare filme care sunt așteptate de audiențe în fiecare an.
      Cel de-al cincilea film din seria Transformers – Transformers: The Last Knight / Transformers: Ultimul cavaler s-a lansat în weekendul trecut, ocupând prima poziţie la box office
      Angelina Jolie ar putea juca în adaptarea cinematografică a celebrului roman semnat de Agathei Christie – „ Murder on the Orient Express”, în regia lui Kenneth Branagh.
      “Despre trup și suflet” / „On Body and Soul”, regia Ildikó Enyedi a fost declarat marele câștigător al celei de-a 10-a ediții Sydney Film Festival, cel mai important festival de film din Australia.

      30 iunie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      În 1979, regizorul Ridley Scott a condus o revoluție în genul SF: "Alien". Cu o serie de seriale TV și un singur film de lung metraj, în revistă, această capodoperă revoluționară a avut recenzii mixte la început,

      30 iunie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Weekendul aceste veți trece prin toate emoțiile deoarece avem pentru voi 3 filme ce vă vor încânta cu siguranță, pline de acțiune, adrenalina, comedie, emoție.
      Vineri, 30 iunie 2017, se lansează, în cinematografele din România, filmul de acțiune „Baby Driver” – un thriller exploziv, cu trei câștigători de Oscar în distribuție
      Eroii din aceste filme nu stau în picioare, nu au nici un interes în politică și în unele cazuri sunt grav bolnavi psihic

      23 iunie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Săptămâna aceasta avem pentru încă 3 filme mult așteptate de către voi. Acțiune, povești de iubire, suspans, toate le veți regăsi în filmele ce au premiera wk acesta.
      Filme din cinematografia nordică pentru copii pe 24 iunie la Opera Comică pentru Copii!
      Toulouse găzduiește pentru al doilea an consecutiv Sărbătoarea muzicii / Fête Internationale de la Musique, un spectacol de muzică live, de amploare, prezentat de cântărețul quebecoaz Garou.
      Stirile 1141-1160
      53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63
      din 3919 stiri