Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Cea de-a 16-a ediție a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL, care are loc la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării, aduce în fața publicului cineaști români de marcă, dar și de peste hotare.
      29 de filme fac parte din selecția principală a celei de-a 57-a ediții a New York Film Festival, eveniment ce va avea loc în perioada 27 septembrie – 13 octombrie.
      Simon Pegg și Nick Frost („Cornetto Trilogy”) semnează o nouă comedie - Truth Seekers – pentru Amazon Prime, în care vor avea rolurile principale
      Regizorul Andy Serkis a confirmat pe contul său de Twitter că se va ocupa de sequelul celebrului film cu Tom Hardy în rolul principal.

      6 august 2019

      Autor: Anca Maco
      Ce eroină va umple golul lăsat de Agents of SHIELD și Agent Carter din vara anului viitor?
      Cea de-a 16-a ediție a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL, care începe astăzi, 5 august, propune publicului filme în premieră în România, proiecții speciale, un program special dedicat regizorului Sergei Loznitsa.
      Netflix a lansat pe 1 august trailerul celui de-al treilea sezon al serialului pentru adolescenți „13 Reasons Why”/ „Cele treisprezece motive”.
      Se apropie cea de a 6-a ediție a Festivalului Internațional de Filme de Scurt Metraj Arkadia ShortFest, între 13 și 17 august la Unbar, lângă plaja Corbu (Constanța).
      Meghan Markle, ducesa de Sussex, a anunţat că va lansa o linie vestimentară, scopul principal fiind crearea de locuri de muncă pentru femei şi reciclarea articolelor de îmbrăcăminte.
      Documentarul I Am Patrick Swayze urmează să fie lansat în curând, la zece ani de la moartea lui.
      Actorii Ben Affleck şi Anna De Armas au fost luaţi în vizor pentru a juca în thrillerul erotic Deep Water, care va fi regizat de Adrian Lyne, cineast nominalizat la Oscar pentru celebrul Fatal Attraction/ Atracţie fatală”.
      Îi spunem La mulți ani!, azi, actriţei americane Mary-Louise Parker!
      Următorul film regizat de Sean Penn, Flag Day, bazat pe o poveste adevărată și aflat momentan în stadiul de producție, îl primește la bord și pe James Russo.
      Robert De Niro și Leonardo DiCaprio vor fi colegi de platou din nou pentru următorul film al lui Martin Scorsese: Killers of The Flower Moon.
      În fiecare an, Película doreşte să celebreze cinematografia şi cultura ibero-americană, iar anul acesta, Brazilia este ţara în focus.
      Cinefilii se pot bucura vara aceasta de filme clasice de pe Paramount Channel proiectate în aer liber, pe terasa Fabrica Gastropub.
      Producţia Netflix "The Irishman", regizată de Martin Scorsese, cu Robert De Niro, Al Pacino şi Joe Pesci în distribuţie, are parte de primul teaser trailer.

      1 august 2019

      Autor: Alexandra Malachi
      Îi urăm un mare La mulți ani!, azi, actorului american Jason Momoa!
      Regizorii Avengers: Endgame au pus ochii pe Keanu Reeves pentru un viitor rol în Universul Cinematic Marvel.
      Stirile 101-120
      1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
      din 5456 stiri