Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      INDEPENDENȚA FILM și CINEMA ELVIRA POPESCU vă invitîă la vizionarea pentru presă a filmului CEALALTĂ PARTE A SPERANȚEI / The Other Side of Hope / Toivon tuolla puolen
      În cazul în care obiectivul actual al actriţei Charlize Theron, este de a se plasa cu fermitate în panteonul filmelor de acțiune, ea face o treabă bună.

      20 mai 2017

      Autor: Iulian Chirila
      În acest sfârșit de săptămână pe alocuri însorit, așa cum ar spune Busu, avem deosebita plăcere și emoție de a vă invita la cinema.

      18 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      În așteptarea celei de-a 11-a ediții, NexT propune o nouă experiență cinematografică iubitorilor de film de scurtmetraj: Random Home Cinema.

      17 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Cliff Curtis, va fi unul dintre protagoniştii lui Avatar 2 (urmând să apară şi în celelalte filme ale seriei).
      În "Sunt un mic ticălos 3", artistul este Balthazar Bratt, fost copil-vedetă a unui serial TV, dat afară pentru că i se schimbase vocea și nu mai suna ca un adolescent
      Într-o declaraţie pentru pntru presă, familia actorului a declarat: ”Un tată şi soţ iubitor, Bill şi-a început cariera la Hollywood lucrând la filme în departamentul de arte

      16 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Unul dintre cele mai cunoscute filme SF va avea parte de o continuare.

      16 mai 2017

      Autor: Iulian Chirila
      Afișul ne-o arată pe Jennifer Lawrence care își smulge inima din piept și ne-o oferă. Alături de ea îi vom vedea în filmul mother! pe Javier Bardem și Michelle Pfeiffer.
      După ce a trecut prin scandaluri şi prin tribunale, Depp a continuat totuşi să fie unul dintre cel mai bine plătiţi actori de la Hollywood
      Aclamatul realizator Guy Ritchie își imprimă stilul dinamic noului film de aventură și acțiune „King Arthur: Legenda sabiei”.
      Povestea vieţii legendarului actor a fost descrisă şi ca „o dramatizare contemporană a forţelor sociale şi politice din Hong Kong-ul anilor ‘50”.
      Cea mai nouă colaborare încheiată între celebrităţi ale filmelor de acţiune a fost stabilită între Jackie Chan şi Sylvester Stallone şi menţionată de cei de la Deadline.com.

      12 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Noul orar de lansări dat recent publicităţii amână pentru 2020 lansarea lui Indiana Jones 5 şi stabileşte când vor fi lansate alte titluri aşteptate din catalogul Disney.
      Echipa Gardienilor Galaxiei a debutat, cu cea de-a doua aventură a sa în box office-ul american, cu o cifră uriaşă – a avut încasări de 145 de milioane de dolari în clasamentul nord-american.

      12 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Cu siguranță ești și tu la fel de disperat după filme, nu ?! Iată cele mai așteptate filme ale anului.

      12 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Datorită succesului adus de programul educaţional Ghiozdanul cu Filme, Este Film Festival vine cu o nouă secţiune, CinExplorez, dedicată copiilor şi adolescenţilor.
      Cea de-a două ediţie a Festivalului Internaţional de Film BUZZ CEE se va desfăşura la Buzău, între 4 şi 9 iulie.
      O apariţie intimidantă în filmul lui Ridley Scott, androidul David revine în continuarea lui Prometheus. Nu va fi însă singurul rol în care îl vom vedea pe actorul Michael Fassbender
      Jennifer Lawrence este una dintre cele mai faimoase actriţe din America.
      Stirile 1221-1240
      57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67
      din 3957 stiri