Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      26 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Pentru a fi la curent din timp cu cele mai noi filme, iată premierele din weekend-ul 02-04 iunie.

      26 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      E weekend și e timpul să ne relaxăm cu cele mai noi filme. Cum v-am obișnuit ca în fiecare săptămâna, iată premierele din acest wk pe care nu le puteți rata !
      Nume mari ale cinematografiei își dau întâlnire la Festivalul Internațional de Film Transilvania, între 2 și 11 iunie.
      Cel mai recent film al regizorului finlandez Aki Kaurismäki, Cealaltă parte a speranței / The Other Side of Hope / Toivon Tuolla Puolen, este o comedie foarte actuală și va avea premiera în cinematografele românești vinerea aceasta, 26 mai.
      INDEPENDENȚA FILM și CINEMA ELVIRA POPESCU vă invitîă la vizionarea pentru presă a filmului CEALALTĂ PARTE A SPERANȚEI / The Other Side of Hope / Toivon tuolla puolen
      În cazul în care obiectivul actual al actriţei Charlize Theron, este de a se plasa cu fermitate în panteonul filmelor de acțiune, ea face o treabă bună.

      20 mai 2017

      Autor: Iulian Chirila
      În acest sfârșit de săptămână pe alocuri însorit, așa cum ar spune Busu, avem deosebita plăcere și emoție de a vă invita la cinema.

      18 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      În așteptarea celei de-a 11-a ediții, NexT propune o nouă experiență cinematografică iubitorilor de film de scurtmetraj: Random Home Cinema.

      17 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Cliff Curtis, va fi unul dintre protagoniştii lui Avatar 2 (urmând să apară şi în celelalte filme ale seriei).
      În "Sunt un mic ticălos 3", artistul este Balthazar Bratt, fost copil-vedetă a unui serial TV, dat afară pentru că i se schimbase vocea și nu mai suna ca un adolescent
      Într-o declaraţie pentru pntru presă, familia actorului a declarat: ”Un tată şi soţ iubitor, Bill şi-a început cariera la Hollywood lucrând la filme în departamentul de arte

      16 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Unul dintre cele mai cunoscute filme SF va avea parte de o continuare.

      16 mai 2017

      Autor: Iulian Chirila
      Afișul ne-o arată pe Jennifer Lawrence care își smulge inima din piept și ne-o oferă. Alături de ea îi vom vedea în filmul mother! pe Javier Bardem și Michelle Pfeiffer.
      După ce a trecut prin scandaluri şi prin tribunale, Depp a continuat totuşi să fie unul dintre cel mai bine plătiţi actori de la Hollywood
      Aclamatul realizator Guy Ritchie își imprimă stilul dinamic noului film de aventură și acțiune „King Arthur: Legenda sabiei”.
      Povestea vieţii legendarului actor a fost descrisă şi ca „o dramatizare contemporană a forţelor sociale şi politice din Hong Kong-ul anilor ‘50”.
      Cea mai nouă colaborare încheiată între celebrităţi ale filmelor de acţiune a fost stabilită între Jackie Chan şi Sylvester Stallone şi menţionată de cei de la Deadline.com.

      12 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Noul orar de lansări dat recent publicităţii amână pentru 2020 lansarea lui Indiana Jones 5 şi stabileşte când vor fi lansate alte titluri aşteptate din catalogul Disney.
      Echipa Gardienilor Galaxiei a debutat, cu cea de-a doua aventură a sa în box office-ul american, cu o cifră uriaşă – a avut încasări de 145 de milioane de dolari în clasamentul nord-american.

      12 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Cu siguranță ești și tu la fel de disperat după filme, nu ?! Iată cele mai așteptate filme ale anului.
      Stirile 1301-1320
      61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
      din 4041 stiri