Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Bill Murray, Christopher Walken, Ben Kingsley, Lupita Nyong’o, Idris Elba, Scarlett Johansson sunt printre cei care dau un ton aparte noii ecranizări Disney a „Cărţii Junglei”.
      După succesul avut cu "Crăiasa Zăpezii", studioul Wizart Animation se întoarce pe marile ecrane cu o nouă animație senzațională, demonstrându-și încă o dată măiestria.
      Este a doua oară când frumoasa actriţă primeşte titul acesta, pe deplin meritat, după ce a mai fost aleasă de revista People şi în 2004.
      Kate Hudson a împlinit pe 19 aprilie 37 de ani şi a sărbătorit ziua de naştere cu multe surprize.
      Snoopy pornește în cea mai mare misiunea a sa: el şi echipa lui iau cerul cu asalt ca să-şi ducă la capăt răzbunarea, în acest timp, cel mai bun prieten al lui, Charlie Brown, începe acasă propria lui călătorie epică.

      19 aprilie 2016

      Autor: Aura Iancu
      “Jurassic World” a spulberat box office-ul anul trecut spre deliciul fanilor francizei.
      Cu o carieră muzicală în plină ascensiune, câştigătorul popularului show tv de la Pro Tv „Vocea României”, Mihai Chiţu debutează pe marile ecrane în animaţia „Un lup printre oi”.
      n apropierea sărbătorilor de Paşte, Ana Baniciu le-a pregătit o nouă surpriză fanilor, pe care îi invită din 22 aprilie la cinema, pentru a o asculta în interpretarea adorabilei Lyra.
      Regizorul Shane Black ne propune ceva diferit: Ryan Gosling şi Russell Crowe, o echipa excelentă de detectivi, o combinaţie perfectă pentru a convinge publicul să meargă în sălile de cinema.
      La aniversarea a 25 de ani al celebrului film, actriţele principale, Susan Sarandon şi Geena Davis, au reinterpretat rolurile care le-au adus celebritatea în ediţia din mai a revistei Harper’s Bazar.
      Cu o distribuţie impresionantă, care îi aduce împreună pe Kevin Costner, Ryan Reynolds, Gary Oldman, Tommy Lee Jones şi Gal Gadot, filmul ,,Criminal” duce suspansul la cote maxime.
      Regizorul Taika Waititi doreşte să readucă filmele solo ale lui Thor din nou în atenţia tuturor cu o nouă producţie: “Ragnarok”.
      La trei săptămâni de la premiera sa cinematografică, ,,Batman Vs. Superman: Zorii Dreptăţii” conduce în continuare box office-ul românesc.
      Una dintre cele mai populare şi iubite poveşti universale ale copilăriei din ultimele decenii – “Cartea Junglei” – are parte acum de o nouă ecranizare live-action marca Disney.
      Rebel Wilson şi Adam DeVine au câştigat premiul MTV pentru cel mai bun sărut cu scena din filmul “Pitch Perfect 2”, pe care cei doi au reprodus-o pe scena festivităţii de premiere.
      Ryan Reynolds a câştigat premiul MTV pentru cel mai bun actor de comedie cu rolul din “Deadpool”
      Dacă ne luăm după toate lucrurile frumoase pe care acesta le-a spus de-a lungul anilor despre soţia sa, Debora-Lee Furness şi admirabilă longevitate a relaţiei lor, putem afirmă cu tărie că Hugh Jackman este un soţ fericit.
      După ce a cucerit topurile muzicale cu noul său hit ,,Tata”, din 22 aprilie Ruby face un nou pas important în cariera sa artistică şi debutează pe marile ecrane în animaţia 3D ,,Un lup printre oi”.
      Daniel Radcliffe și James McAvoy joacă în Victor Frankenstein, o adaptare dinamică și palpitantă a unei povești legendare.
      "ma ma" spune povestea emoţionantă a Magdei, o femeie din Spania perioadei de criză 2010-2012, pentru care veştile proaste se succedă cu o viteză ameţitoare.
      Stirile 1321-1340
      62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
      din 3932 stiri