Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      29 martie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Brendan Fraser este un actor carismatic, care acum câţiva ani era curtat de producătorii de film şi apărea regulat în diverse producţii hollywoodiene.
      Chris Hemsworth este unul dintre cei mai celebri actori de la Hollywood, însă încearcă să-ţi ţină departe familia de lumina reflectoarelor.
      Pentru iepuraşul Judy Hopps, Zootropolis este oraşul unde visurile pot deveni realitate. „Judy a privit întotdeauna Zootropolis drept un oraş unde poate deveni orice – locul unde ea poate face ceva diferit”

      24 martie 2016

      Autor: Aura Iancu
      De la producătorii filmului premiat cu Oscar, The King’s Speech*, regizat de celebrul Justin Kurzel (Snowtown, Assassin’s Creed), Macbeth este o poveste incredibilă care îţi va tăia răsuflarea.

      24 martie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Tom Hiddleston ( “Thor”, “The avengers”) este fără îndoială potrivit pentru rolul lui James Bond. Este britanic, este sexy, şi capabil să îşi execute singur toate scenele de acţiune.
      Luna viitoare se vor împlini 40 de ani de la apatitia filmului “Taxi Driver” şi cu această ocazie Robert De Niro,Jodie Foster şi Cybill Shepherd, împreună cu regizorul Martin Scorsese se vor reuni pentru a celebra.
      Un film despre povestea unui avocat american care este recrutat de CIA în timpul Războiului Rece pentru a ajuta să salveze un pilot reţinut în Uniunea Sovietică.
      În timpul premierei din New York a filmului “Batman V Superman: Dawn of Justice”, Ben Affleck a declarat pt E!News cine este adevăratul super erou.
      Vocea personajelor din film este asigurată de nume celebre cum ar fi: Scarlett Johansson, Lupita Nyong'o,Ben Kingsley, Christopher Walken şi Giancarlo Esposito.
      Moş Crăciun şi soţia sa au un mariaj pe care toţi îl invidiază. Cei doi au fost căsătoriţi pentru sute de ani, lucrează împreună şi se înţeleg perfect. Însă o nouă comedie romantică îi va prezenta într-o ipostază nouă.
      Zvonurile că Amber Heard este în discuţii pentru rolul iubitei lui Aquaman, Mera, au fost confirmate acum chiar de frumoasa actriţa. Ea a mărturisit că a probat chiar şi costumul pesonajului.
      Succesul filmului “300” nu poate fi contestat şi s-a datorat în mare parte efectelor vizuale unice care au atras atenţia publicului mai mult decât benzile desentate care au stat la baza acestuia.
      Ben Affleck este pregătit să îmbrace din nou costumul lui Batman pentru super acţiunea “Batman vs Superman: Zorii Dreptăţii”.
      Bucuraţi-vă locuitori ai Genoviei şi de peste tot! Se pare că filmul “Princess Diaries 3” va veni în curând pe marile ecrane cu tot cu frumoasa Anne Hathaway în rolul care a consacrat-o, acela al Prinţesei Mia Thermopolis.
      Jared Leto are o sarcina grea în rolul lui Joker în filmul “Suicide Squad” ce se va lansa anul acesta.
      De la regizorul Davis Guggenheim, care a semnat si regia fi­lmelor "Așteptându-l pe Superman" si "Un adevăr incomod", câştigător al premiului Oscar , vine acest documentar foarte emoționant.
      Este nevoie doar de o pereche de ochelari pentru a face diferenţa între Clark Kent şi Superman chiar dacă pare de necrezut.
      Stirile 1341-1360
      63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73
      din 3919 stiri