Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Cu o distribuţie impresionantă, care îi aduce împreună pe Kevin Costner, Ryan Reynolds, Gary Oldman, Tommy Lee Jones şi Gal Gadot, filmul ,,Criminal” duce suspansul la cote maxime.
      Regizorul Taika Waititi doreşte să readucă filmele solo ale lui Thor din nou în atenţia tuturor cu o nouă producţie: “Ragnarok”.
      La trei săptămâni de la premiera sa cinematografică, ,,Batman Vs. Superman: Zorii Dreptăţii” conduce în continuare box office-ul românesc.
      Una dintre cele mai populare şi iubite poveşti universale ale copilăriei din ultimele decenii – “Cartea Junglei” – are parte acum de o nouă ecranizare live-action marca Disney.
      Rebel Wilson şi Adam DeVine au câştigat premiul MTV pentru cel mai bun sărut cu scena din filmul “Pitch Perfect 2”, pe care cei doi au reprodus-o pe scena festivităţii de premiere.
      Ryan Reynolds a câştigat premiul MTV pentru cel mai bun actor de comedie cu rolul din “Deadpool”
      Dacă ne luăm după toate lucrurile frumoase pe care acesta le-a spus de-a lungul anilor despre soţia sa, Debora-Lee Furness şi admirabilă longevitate a relaţiei lor, putem afirmă cu tărie că Hugh Jackman este un soţ fericit.
      După ce a cucerit topurile muzicale cu noul său hit ,,Tata”, din 22 aprilie Ruby face un nou pas important în cariera sa artistică şi debutează pe marile ecrane în animaţia 3D ,,Un lup printre oi”.
      Daniel Radcliffe și James McAvoy joacă în Victor Frankenstein, o adaptare dinamică și palpitantă a unei povești legendare.
      "ma ma" spune povestea emoţionantă a Magdei, o femeie din Spania perioadei de criză 2010-2012, pentru care veştile proaste se succedă cu o viteză ameţitoare.
      “The Glass Castle” este o adaptare a celor de la Lionsgate după memoriile lui Jeannette Walls, în regia lui Destin Daniel Cretton.
      “Finding Dory” se va lansa în mai puţin de trei luni aşa că este timpul să aflăm cine sunt vocile celebre care vor da glas personajelor animate.
      În lumea întunecată din “Batman Vs Superman: Dawn of Justice” există totuşi o rază de speranţa atunci când eroii noştrii se reunesc spre finalul filmului. Dar cum ar fi arătat această lume dacă eroii nu ar fi existat?
      Pentru al doilea weekend consecutiv ,,Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii” îşi menţine poziţia de lider în box office-ul românesc, fiind vizionat de 38.857 spectatori şi generând încasări în valoare de 864.313,89 lei.
      Lili Taylor, Alex Sharp şi Brooke Smith s-au alăturat noului proiect al lui Marti Noxon, o comedie neagră numită “To the Bone,” bazată pe experienţă personală a lui Noxon cu anorexia.
      După colaborarea pentru comedia “Young Adult”, Charlize Theron, Jason Reitman şi Diablo Cody se reunesc din nou pentru un proiect inedit despre maternitate.

      5 aprilie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Will Ferrel a confirmat că va face parte din distribuţia unei noi comedii bazată pe povestea reală a expediţiei de pionierat către Polul Nord din 1968.
      “Crown Vic” este un thriller poliţist pentru care Joel Souze semnează scenariul şi regia iar în rolurile principale îi regăsim pe Alec Baldwin şi Scott Eastwood.

      4 aprilie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Autorităţile din Indonezia nu sunt deloc încântate de prezenţa lui Leonard DiCaprio pe teritoriul lor şi de campania sa pe social media în legătură cu distrugerile aduse pădurii tropicale şi faunei din zona.

      4 aprilie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Filmările pentru “Maze Runner: The Death Cure” au fost întrerupte după ce Dylan O’Brien a fost rănit destul de grav şi a fost internat pentru îngrijiri medicale.
      Stirile 1441-1460
      68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
      din 4042 stiri