Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Obişnuit încă din copilărie cu lumina reflectoarelor, actorul Zac Efron se întoarce la pasiunea pentru muzică, de această dată în postura de DJ căutând ritmul perfect şi propria identitate, în filmul „Vibrează cu mine”.
      Cu un concept puternic, destinat întregii familii şi un univers animat fermecător, „Mune: Gardianul Lunii” are premiera pe marile ecrane din ţară din 11 septembrie.
      Cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Internațional de Cinema de la Sibiu – Astra Film Festival va avea loc între 5 și 11 octombrie 2015.

      1 septembrie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Pe 29 septembrie filmul-concert “Roger Waters The Wall” poate fi vizionat în 13 multiplexuri din rețeaua Cinema City.
      Cu o carieră muzicală de invidiat, Delia Matache va putea fi admirată şi pe marile ecrane, din 11 septembrie, când îi va împrumuta vocea lui Glim, o gingaşă fetiţă de ceară.
      « Inițial, pentru rolul lui Billy Hope a fost vizat un interpret total diferit, cântărețul de hip-hop Eminem (Marshall Mathers).
      Cea mai promiţătoare animaţie de anul acesta aduce pe marile ecrane o distribuţie impresionantă, în frunte cu Dragoş Bucur, care interpretează rolul principal şi îi împrumută vocea lui Mune: Gardianul Lunii, din 11 septembrie.
      “Agentul de la U.N.C.L.E.”, cel mai cool și mai stylish film al verii, poate fi vizionat acum în rețeaua de multiplexuri Cinema City. Dacă îți plac filmele de spionaj, “Agentul de la U.N.C.L.E.” este o alegerea perfectă.
      Noua generaţie Griswold îşi face iar de cap şi stârneşte hohote de râs. Producţia New Line Cinema „Vacanţă cu peripeţii” îi aduce împreună pe marile ecrane, din 28 august, pe Ed Helms şi Christina Applegate într-o călătorie de familie.
      Scris şi regizat de către Woody Allen, filmul „În lipsa raţiunii” va avea premiera în cinematografe din 28 august.
      În urma weekend-ului de lansare, „Agentul de la U.N.C.L.E.” a devenit liderul box office-ului românesc, fiind vizionat de 30.862 spectatori şi generând încasări în valoare de 610.102 RON.
      Henry Cavill („Man of Steel: Eroul”) îl interpretează pe carismaticul Napoleon Solo, în timp ce Armmie Hammer („Reţeaua de socializare”) devine rivalul său, KGB-istul Illya Kuryakin, în producţia Warner Bros. Pictures „Agentul de la U.N.C.L.E.”
      Noua generaţie Griswold îşi face iar de cap şi stârneşte hohote de râs. Producţia New Line Cinema „Vacanţă cu peripeţii” îi aduce împreună pe marile ecrane pe Ed Helms şi Christina Applegate într-o călătorie de familie.
      Scris şi regizat de către Woody Allen, filmul „În lipsa raţiunii” este povestea unui profesor de filozofie plin de îndoieli care îşi regăseşte pofta de viaţă după ce comite un act existenţial.
      Kevin Hart și Ice Cube revin în continuarea comediei-blockbuster Un polițist și jumătate, în fruntea unei distribuții care îi include de această dată pe Benjamin Bratt, Olivia Munn, Bruce McGill, printre alții.

      17 august 2015

      Autor: Oana Mosor
      Deşi are un program foarte încărcat, câştigătoarea premiului Oscar, Angelina Jolie şi-a făcut timp pentru un nou proiect. Aceasta va produce un film de animaţie inspirat după romanul „The Breadwinner”, scris de canadianca Deborah Ellis.
      Regizorul Antoine Fuqua („Training Day”) şi scenaristul Kurt Sutter („Sons of Anarchy”) au refuzat să facă „doar un alt film despre box”, astfel că au creat „Southpaw: Lovitură de stânga”.
      Producţia Warner Bros. Pictures „Agentul de la U.N.C.L.E.” îl aduce pe Henry Cavill în rolul carismaticului Napoleon Solo, în timp ce Armmie Hammer îl interpretează pe rivalul său, KGB-istul Illya Kuryakin.
      Drama îi are ca protagoniști pe Brad Pitt și Angelina Jolie Pitt, alături de o distribuție internațională din care fac parte Mélanie Laurent, Melvil Poupaud, Niels Arestrup și Richard Bohringer.
      The Longest Ride este povestea a doi indragostiti, Luke si Sophia, care incep o relatie si care stabilesc o legatura puternica cu Ira, ale carui amintiri emotionante despre propria casatorie le schimba vietile celor doi.
      Stirile 1681-1700
      80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
      din 4042 stiri