Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Tom Hardy se pregăteşte pentru un rol foarte diferit de cele interpretate până acum. Cunoscut pentru apariţiile sale din filmele de acţiune, starul va trebui de data aceasta să intre în pielea celebrului cântăreţ Elton John.
      A fost lansat primul teaser trailer pentru blockbusterul Batman v Superman: Dawn of Justice. Acesta începe cu vocile unor oameni care se arată îngrijoraţi de efectul pe care îl poate avea Superman asupra omenirii.
      Justin Timberlake l-a prezentat lumii pe băieţelul lui de numai o săptămână. Artistul, în vârstă de 34 de ani a postat pe contul său de Instagram prima imagine cu fiul său, Silas Randall.
      Furios şi iute 7, s-a menţinut pentru al treilea weekend consecutiv pe primul loc în box office-ul românesc.
      CEL ALES, în regia lui Cristian Comeagă este unul din cele zece filme cărora le-a fost acordată distincția “Rising Star Award” în competiția Canada International Film Festival 2015.
      Astăzi, 20 aprilie, începe cea de-a 11-a ediție a Festivalului Internațional de Film București.
      După succesul avut cu filmul Focus, Will Smith s-a orientat către un nou proiect, producţia Suicide Squad, în care joacă tot alături de frumoasa Margot Robbie.

      17 aprilie 2015

      Autor: Oana Mosor
      FilmSi te invită să afli tot ce trebuie despre lansările cinematografice din 17 aprilie! Iată o scurtă prezentare a celor patru filme care pot fi urmărite începând de astăzi pe marile ecrane din toată ţara.
      New Line Cinema şi Village RoadShow Pictures au lansat un nou poster şi un clip spectaculos pentru thriller-ul San Andreas, care va ajunge în 3D pe marile ecrane din România, din 29 mai.
      Independenţa Film va distribui în România cinci dintre filmele care vor fi proiectate - atât în Competiţie, cât şi în afara ei - la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes 2015, ediţia 68, care se va desfăşura în perioada 13 - 24 mai.
      Anunţul a fost făcut chiar de Michael Douglas, ieri, în cadrul emisiunii The Ellen DeGeneres Show.
      Adaptare după piesa de teatru omonimă scrisă în 1888 de norvegianul August Strinberg, Miss Julie a făcut parte din selecţia oficială a Festivalului Internaţional de Film de la Toronto, în 2014.
      Completaţi-vă colecţia cu un film captivant al apreciatului regizor Ridley Scott - Exodus: Zei şi regi - disponibil de azi în toate magazinele de specialitate în format Steelbook, Blu-ray Combo (3D+2D), Bluy-ray 2D şi DVD!
      Cele mai mari staruri de la Hollywood au fost prezente la premiera mondială a filmului Avengers: Age of Ultron din Los Angeles.
      Spectatorii thrillerului CEL ALES, care va fi lansat în cinematografele din toata ţară pe 24 aprilie, vor avea pe lângă şansa de a urmări un film care îi va captiva şi pe aceea de a trece din fotoliul de spectator direct în faţa camerei
      Considerat de fani cel mai spectaculos film al seriei, Furios şi iute 7, s-a menţinut pentru al doilea weekend consecutiv pe primul loc în box office-ul românesc.
      Kate Upton nu este modelul perfect, însă formele ei generoase o face să fie foarte căutată în lumea modei. În pictorialul realizat pentru revista Vogue, Kate prezintă toate calităţile esenţiale ale unui salvamar bun.

      14 aprilie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit celor de la THR, Michelle MacLaren, cunoscută pentru Breaking Bad, The Walking Dead şi Game of Thrones, a renunţat la proiect din cauza unor „diferenţe creative”.
      Paramount a lansat un nou trailer pentru Terminator: Genisys în care vedem în sfârşit ce ne oferă ultimul film din serie. Povestea este asemănătoare cu cele anterioare
      Starurile de la Hollywood au fost prezente aseară la Nokia Theatre din Los Angeles, unde a avut loc Gala Premiilor MTV Movie Awards.
      Stirile 1721-1740
      82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
      din 3932 stiri