Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Studiourile Walt Disney Pictures au lansat un nou trailer pentru mult aşteptata producţie Tomorrowland. Regizată de Brad Bird, pelicula îi are drept protagonişti pe George Clooney şi Britt Robinson.

      13 martie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Al doilea film din seria Divergent a avut premiera mondială la Londra. Sute de fani s-au adunat în Leicester Square pentru a se fotografia alături de actorii lor preferaţi.
      După o carieră lungă şi frumoasă, Liam Neeson este hotărât să renunţe la apariţiile din filmele de acţiune.

      12 martie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Şapte filme noi se lansează pe marile ecrane în acest weekend! Poţi consulta programul filmelor şi îţi poţi rezerva bilet direct pe site-ului nostru.
      Actorii nominalizaţi la Premiile Oscar, Liam Neeson şi Ed Harris, împreună cu Vincent D’Onofrio ajung, din 13 martie, pe marile ecrane în filmul de acţiune „Urmărit în Noapte”.
      Lily James, actriţţa care interpretează rolul principal în filmul Cenuşăreasa, s-a săturat ca lumea să vorbească despre greutatea corpului ei.

      10 martie 2015

      Autor: Oana Mosor
      De-a lungul timpului, au existat tot felul de conflicte şi dezbateri: capitalism vs socialism, Playstation vs Xbox, Coca – Cola vs Pepsi.
      The Villain / Psihopatul este un thriller romantic indian, lansat în anul 2014 şi regizat de Mohit Suri. Filmul urmăreşte personajul lui Guru.
      Lansat în cinematografele din ţară pe 27 februarie, filmul Focus rămâne pe primul loc în box office-ul românesc pentru a doua săptămână la rând.

      9 martie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Robert Pattinson şi noua lui iubită, solista FKA Twigs, sunt pregătiţi să facă pasul cel mare. Actorul în vârstă de 28 de ani, este îndrăgostit nebuneşte de iubita lui şi chiar intenţionează să-i ofere inelul.

      9 martie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Cameron Diaz e din nou în centrul atenţiei. Frumoasa actriţă, în vârstă de 42 de ani, apare pe coperta din luna aprilie a revistei Cosmopolitan.
      De la Summit Entertainment vine pe marile ecrane Insurgent, parte a seriei Divergent. O producţie Red Wagon Entertainment şi Mandeville Films, în regia lui Robert Schwentke, Insurgent se lansează în România pe 20 martie, în IMAX 3D.
      „Cel ales” a fost selectat pentru a participa la a 14-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Tiburon, care va avea loc în orașul de pe malul Golfului San Francisco în intervalul 9-17 aprilie.

      6 martie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Harrison Ford a fost implicat joi într-un accident de avion. Actorul a fost nevoit să aterizeze forţat în California, după ce motorul avionului s-a defectat.
      Cunoscută publicului larg pentru rolul din Fast & Furious, Gal Gadot va reveni pe marile ecrane într-o nouă super producţie - Batman v Superman, care se va lansa în cinematografele din România pe 25 martie 2016.
      În mod surprinzător, primul weekend din luna martie ne aduce multă zăpadă. Pentru cei care aşteptau cu nerăbdare zielele călduroase, le propunem ca în acest weekend să stea departe de frig, relaxându-se într-o sală de cinema.
      Au trecut Premiile Oscar, dar asta nu înseamnă că s-au terminat evenimentele din lumea cinematografică pe anul acesta.
      De la producătorul Guillermo del Toro şi regizorul Jorge R. Gutierrez vine aceasta uluitoare comedie animata, cu un stil vizual nemaiîntâlnit.
      The Cobbler spune povestea lui Max Simkin (Adam Sandler), un cizmar din New York, aflat la a patra generație în meșteșugul său.
      Astra Film Festival pornește la drum cu tolba plină de documentare bune. Premiate în 2014 la cea mai recentă ediție a Festivalului de cinema documentar de la Sibiu, peliculele sunt proiectate în premieră la București şi Cluj.
      Stirile 1801-1820
      86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96
      din 3932 stiri