Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Fifty Shades of Grey, filmul aşteptat de milioane de fani din întreaga lume, are nu doar cele mai fierbinţi scene, ci şi cel mai incitant soundrack.

      24 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      În această săptămână intră în cinematografe câteva producţii care se află în cursa pentru statuetele de aur ce vor fi înmânate luna viitoare la gala Premiilor Oscar.
      „Nuntaşi de închiriat / The Wedding Ringer” este cea mai nouă comedie ce spune povestea unui tip asocial, ce decide să-şi angajeze cavaleri de onoare pentru nuntă.
      Azi va avea premiera în cinematografe Mommy / Mami (2014), în regia lui Xavier Dolan, Premiului Juriului la Cannes 2014.
      Actorul american Kevin Sorbo, care l-a interpretat pe eroul Hercule în popularul serial omonim din anii 1990, vine în România, la cea de-a treia ediţie East European Comic Con.
      Unul dintre cele mai discutate titluri în competiția Oscarurilor din acest an este cu siguranță Whiplash, drama unui student aflat la începutul unei anevoioase experienţe.
      Jamie Dornan, actorul care îl interpretează pe miliardarul Christian Grey în filmul Fifty Shades of Grey, a mărturisit care este cea mai mare teamă a sa, în cadrul unui interviu acordat revistei OK! Magazine.

      22 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Deşi nu a primit nicio nominalizare la Oscar, Jennifer Aniston nu se dă bătută. Actriţa din serialul „Friends” oferă fanilor un pictorial incendiar în cel mai recent număr al revistei The Hollywood Reporter, pentru care a acordat şi un interviu.
      Regizorul Clint Eastwood aduce, din 23 ianuarie, în cinematografe „Lunetistul American”, un film cu Bradley Cooper în rolul lui Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militară a S.U.A.
      Liam Neeson a cerut într-un interviu recent, acordat unei televiziuni din Dubai, ca persoanele fizice să nu mai aibă acces aşa uşor la armele de foc, lucru ce a stârnit furia unei companii de arme din America.
      Filmul cu 6 nominalizări la Oscar, avându-l pe Bradley Cooper în rolul principal, a făcut istorie ca cea mai bună lansare a regizorului Clint Eastwood şi a cucerit atât box office-ul de weekend, cât şi inimile spectatorilor.

      20 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Deşi a avut apariţii modeste de-a lungul anilor, totul e pe cale să se schimbe pentru tânăra Dakota Johnson.
      Ofertele continuă să curgă pentru tânăra actriţă Jennifer Lawrence. După succesul imens din ultimii ani, Jennifer este căutată de cei mai mari regizori şi producători de la Hollywood.
      După ce a primit 6 nominalzări la Oscar, drama American Sniper, în regia lui Clint Eastwood, a devenit filmul cu cele mai mari încasări de debut din istoria cinematografică.
      Jennifer Aniston s-a hotărât să închidă pentru totdeauna trecutul şi să pună punct speculaţiile făcute de presă pe seama rivalităţii dintre ea şi Angelina Jolie.
      Filmul Fifty Shades of Grey este supravegheat mai bine ca Bijuteriile Coroanei. Doar regizorul, şefii studioului şi cenzorii l-au văzut.

      17 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Staruri precum Angelina Jolie, Reese Witherspoon, Michael Keaton, Julianne Moore şi Jennifer Aniston s-au reunit pentru un alt eveniment dedicat lor: cea de-a 20-a ediţie a galei Critics Choice Awards.
      Pe 14 ianuarie, Odeon Cineplex a lansat în format Blu-ray Combo (Blu-ray 3D+ 2D), Blu-ray 2D şi DVD filmul "Ţestoasele Ninja".
      Whiplash, cel mai recent film al tânărului regizor Damien Chazelle va fi lansat pe 6 februarie. La nici 30 de ani, Damien Chazelle se înscrie în cursa pentru Oscar la 5 categorii, printre care și cel mai râvnit premiu: “Cel mai bun film”.

      15 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Astăzi, după-amiază, au fost anunţate nominalizările celei de-a 87-a ediţii a Premiilor Oscar.
      Stirile 1881-1900
      90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
      din 3919 stiri