Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Clint Eastwood a pornit în cursa pentru Oscar. Regizorul, în vârstă de 84 de ani, se află pe lista nominalizaţilor pentru premile Sindicatului Regizorilor Americani / Directors Guild Award.

      14 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit presei internaţionale, actorul Henry Cavill (31 de ani), cunoscut publicului larg pentru rolul din franciza „Superman”, are o relaţie cu bogătaşa Paris Hilton (33 de ani), moştenitoarea unui adevărat imperiu hotelier.

      14 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Un nou trailer pentru filmul Fifty Shades of Grey s-a lansat în timpul decernării premiilor Globurilor de Aur. Filmul, care are un conţinut sexual puternic, va ajunge în cinema peste o lună, de Ziua Îndrăgostiţilor.

      14 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Deşi declarase anterior că Taken 3: Teroare în L.A., va fi ultimul film în care îl va interpreta pe agentul Bryan Mills, Liam Neeson şi-a schimbat în mod surprinzător decizia.
      Sfârșitul lunii ianuarie aduce în cinematografele din România un nou erou animat: Pene Galbene este un pui de pasăre care nu a putut migra, împreună cu familia, spre ţările calde.

      13 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Bradley Cooper se pregăteşte să treacă în spatele camerelor de filmat pentru a-şi începe cariera de regizor.
      În urma acestui weekend Liam Neeson a restabilit ordinea în box office-ul românesc şi s-a impus ca lider absolut al încasărilor, generând venituri de peste 1.500.000 RON şi un număr de aproximativ 80.000 spectatori.
      Jennifer Lopez reuşeşte să ne surprindă cu fiecare apariţie a sa la evenimentele mondene. De data aceasta, vedeta a atras privirile tuturor, într-o rochie foarte decoltată, cu o crăpătură pe picior.
      Bradley Cooper a pozat gol pentru revista W Magazine, într-un număr special dedicat industriei cinematografice. Actorul, în vârstă de 40 de ani, apare în paginile publicaţiei acoperit doar de un sacou şi o pereche de pantaloni.
      Mommy / Mami (2014), în regia lui Xavier Dolan, deținătorul Premiului Juriului la Cannes 2014 şi alegerea Canadei pentru secţiunea “Cel mai bun film străin”, la Oscar 2015, va avea premiera în România în 23 ianuarie.
      Noaptea trecută s-a desfăşurat ediţia din 2015 a Premiilor Globurilor de Aur, un eveniment plin de splendoare la care au participat cele mai mari staruri de film ale momentului.
      Aseară, a avut loc ediţia cea de-a 72-a ediţie a Globurilor de Aur. Evenimentul a avut loc la Beverly Hills Hotel şi a fost prezentat din nou de Tina Fey şi Amy Poehler.
      Liam Neeson şi colegii săi Forest Whitaker şi Famken Janssen au ajuns miercuri seara la New York pentru a-şi promova cel de-al treilea film din celebra serie Taken.

      9 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Chitaristul şi vocalistul trupei rock Good Charlotte, Benji Madden, în vârstă de 35 de ani şi frumoasa actriţă Cameron Diaz, cu 7 ani mai mare, s-au căsătorit luni seara, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc în reşedinţa lor din Beverly Hills.
      După un an excelent, Robert Downey Jr. a câştigat 2 trofee la gala People’s Choice Awards: cel mai bun actor dramatic si cel mai bun actor al anului.
      Publicul Walt Disney Animation Studios este obişnuit cu producţiile pline de umor şi suflet ale studiourilor, însă de această dată filmul „Big Hero 6 / Cei 6 supereroi” – inspirat din benzile desenate omonime de la Marvel.

      7 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Blake Lively şi Ryan Reynolds au primit cel mai frumos cadou de Crăciun – primul lor copil. Cei doi nu au anunţat încă oficial acest lucru, însă presa internaţională afirmă că actriţa în vârstă de 27 de ani a născut cu puţin timp înainte de revelion.
      Din 16 ianuarie, Russell Crowe revine în cinematografe în dublu rol: regizor și actor. Un tată în căutarea fiilor săi, într-un context istoric incert: la sfârşitul Primului Război Mondial, când lumea este încă devastată de oribilele sale consecinţe.
      Din 9 ianuarie, Liam Neeson reia pentru a treia şi ultima dată rolul fostului agent CIA Bryan Mills, în Taken 3: Teroare în L.A..

      4 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Daniel Craig se pregăteşte să revină pentru a patra oară în rolul celui mai cunoscut spion, James Bond. În 2015, îl vom revedea pe actorul britanic, în vârstă de 46 de ani, în noul film din serie, care a primit şi un nume – Spectre.
      Stirile 1901-1920
      91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101
      din 3919 stiri