Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      9 martie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Cameron Diaz e din nou în centrul atenţiei. Frumoasa actriţă, în vârstă de 42 de ani, apare pe coperta din luna aprilie a revistei Cosmopolitan.
      De la Summit Entertainment vine pe marile ecrane Insurgent, parte a seriei Divergent. O producţie Red Wagon Entertainment şi Mandeville Films, în regia lui Robert Schwentke, Insurgent se lansează în România pe 20 martie, în IMAX 3D.
      „Cel ales” a fost selectat pentru a participa la a 14-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Tiburon, care va avea loc în orașul de pe malul Golfului San Francisco în intervalul 9-17 aprilie.

      6 martie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Harrison Ford a fost implicat joi într-un accident de avion. Actorul a fost nevoit să aterizeze forţat în California, după ce motorul avionului s-a defectat.
      Cunoscută publicului larg pentru rolul din Fast & Furious, Gal Gadot va reveni pe marile ecrane într-o nouă super producţie - Batman v Superman, care se va lansa în cinematografele din România pe 25 martie 2016.
      În mod surprinzător, primul weekend din luna martie ne aduce multă zăpadă. Pentru cei care aşteptau cu nerăbdare zielele călduroase, le propunem ca în acest weekend să stea departe de frig, relaxându-se într-o sală de cinema.
      Au trecut Premiile Oscar, dar asta nu înseamnă că s-au terminat evenimentele din lumea cinematografică pe anul acesta.
      De la producătorul Guillermo del Toro şi regizorul Jorge R. Gutierrez vine aceasta uluitoare comedie animata, cu un stil vizual nemaiîntâlnit.
      The Cobbler spune povestea lui Max Simkin (Adam Sandler), un cizmar din New York, aflat la a patra generație în meșteșugul său.
      Astra Film Festival pornește la drum cu tolba plină de documentare bune. Premiate în 2014 la cea mai recentă ediție a Festivalului de cinema documentar de la Sibiu, peliculele sunt proiectate în premieră la București şi Cluj.
      În 1921, păcatul lui Jimmy Gralton (personajul principal din Jimmy’s Hall) a fost să construiască o sala de dans la o răscruce de drumuri rurale, într-o Irlandă la un pas de război civil (iunie 1922 - mai 1923).

      4 martie 2015

      Autor: Oana Mosor
      București, 4 martie 2015 – În perioada 6-8 martie 2015 vor avea loc la București, la Cinema Studio, Zilele Femeii Cineast.
      În zilele noastre, nu este ceva neobişnuit să vezi actriţe celebre de la Hollywood dezbrăcate în filme, însă unele dintre acestea vor să arate totul!
      De la regizorul District 9 şi Elysium, Chappie aduce pe marile ecrane povestea unei lumi ce se află sub controlul poliţişti androizi robotizaţi. Oamenii nu se pot înţelege cu ei, nu pot negocia nimic, pentru că roboţii sunt atotputernici.
      Un joc al percepţiei şi al iubirii, filmul „Focus” îl aduce pe Will Smith în fruntea box office-ului românesc după weekendul de lansare, în urma căruia a înregistrat încasări de 890.843 de lei şi 44.812 spectatori.
      Producţia Warner Bros. Pictures „Urmărit în Noapte” îl readuce pe Liam Neeson, din 13 martie, pe marile ecrane, în rolul unui tată disperat să işi salveze fiul din ghearele răzbunătoare ale mafiei.
      Născută în Dalby, Queensland, Australia, pe 2 iulie 1990, Margot Robbie a crescut pe Gold Coast, petrecându-şi timpul la ferma părinţilor ei.
      Lansat în cinematografe în acest weekend, thriller-ul Focus, cu Will Smith şi Margot Robbie în rolurile principale, a obţinut încasări de 19,1 milioane de dolari, detronându-l pe Fifty Shades of Grey.
      După ce a jucat anul trecut alături de Bradley Cooper în filmul Serena (regia: Susanne Bier), Ana Ularu se întoarce În parc, pe scena de la Godot Cafe-Teatru, vinerea aceasta, de la ora 22.
      Eddie Redmayne, câştigătorul de anul acesta al premiului Oscar pentru cel mai bun actor, lucrează deja la un nou proiect – Danish Girl.
      Stirile 1921-1940
      92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102
      din 4042 stiri