Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Actriţa Emily Blunt, care joacă în basmul Disney Into the Woods, a declarat pentru The Guardian că poveştile pentru copii nu mai sunt cum erau odată, ceea ce este foarte trist!
      Începe noul an cu o vizită la cinema! Iată ce filme s-au lansat în cinematografele din România în primul weekend din 2015.
      Producţia Disney „Into the Woods / În inima pădurii” reprezintă o reinterpretare modernă a mai multor poveşti îndrăgite, fiind întrepătrunse mai multe fire narative şi explorându-se consecinţele dorinţelor fiecărui personaj.

      30 decembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Le plus grand cabaret du monde / Cel mai mare cabaret al lumii va fi văzut la TV5MONDE în noaptea de Revelion, începând cu ora 22.00.

      30 decembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit unui sondaj realizat de compania anti-piraterie Excipio,The Wolf of Wall Street este cel mai piratat film în 2014.
      A fost lansat un nou trailer pentru filmul Lunetistul american, regizat de Clint Eastwood.
      E tânără, sexy şi frumoasă, însă uneori exagerează! Demi Lovato a ales o ţinută mult prea provocatoare la ediţia din 2014 a MTV Video Music Awards.
      Potrivit celor de la Variety, filmul The Interview a avut peste două milioane de vizualizări de când a fost lansat în mediul online pe 24 decembrie, aducând companiei Sony Pictures un câştig de 15 milioane de dolari.
      În buna tradiție a anilor precedenți, Independenţa Film va aduce şi în prima parte a lui 2015 filme care au participat în competiţii, au fost premiate la festivaluri internaţionale de prestigiu precum Cannes, Veneţia, Toronto şi altele.

      25 decembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Tim Burton şi Helena Bonham Carter, unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, au decis să pună punct relaţiei lor.
      Au devenit prietene după ce şi-au petrecut vara împreună în St. Tropez, iar acum sunt de nedespărţit. Selena Gomez a invitat-o pe Cara Delevigne acasă la părinţii ei, în Texas pentru a petrece sărbătorile de iarnă împreună.

      23 decembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Kate Upton a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume de revista People. Renumita publicaţie acordă anual titlurile de cel mai sexy bărbat în viaţă şi cea mai frumoasă persoană din lume.

      22 decembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Actriţa Cameron Diaz şi Benji Madden, vocalist şi chitarist în trupele The Madden Brothers şi Good Charlotte şi-au făcut un cadou frumos de Crăciun: s-au logodit!
      Liam Neeson revine în ianuarie pe marile ecrane pentru a treia oară în rolul fostului agent CIA din celebra serie „Taken”.
      Lansat la sfârşitul lunii decembrie 2014, „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri” a avut peste 148.000 de spectatori în weekend-ul premierei şi încasări de peste 869.000 de dolari.
      Actriţa Lupita Nyong’o a fost numită vedeta cu cel mai frumos corp de revista americană Fitness.
      Artiști legendari, filme și emisiuni de excepție, care vorbesc despre cultura francofonă de pretutindeni, în perioada următoare, la TV5MONDE. De la istoria nescrisă, până la muzică sau gastronomie sofisticată.
      Musicalul “Annie”, ecranizarea clasicului spectacol de pe Broadway care a încântat publicul generaţii întregi, vine pe marile ecrane într-o viziune nouă, contemporană.
      The Search / Căutarea, care intră de azi în cinematografe, este o poveste emoţionantă despre războiul din Cecenia anului 1999 văzută din perspectiva a patru personaje angrenate cu sau fără voia lor în conflict.
      Actorul Cătălin Babliuc (Portretul luptătorului la tinerețe, One in a chamber ) joacă rolul unui DJ de radio neconvenţional în piesa BOX FM, scrisă și regizată de Radu Iacoban, care va avea ultima reprezentaţie din 2014 sâmbăta aceasta.
      Stirile 1961-1980
      94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
      din 3957 stiri